35izmir Siz onları aramıyorsunuz diye sizi sosyal medyadan silen akrabanızı başın sağolsun diye aradığınız da tanımamazlıktan gelmesi bilerek terslemesi bir daha ararmısınız?? Yakınlık derecemiz annemin teyzesi
Cyerg 35izmir ne olursa olsun bı kayıp yaşandığında aramak gerek sizde üstünüze düşeni yapmışsınız, şahsen ben olsam tanımasam bile tanımış gibi yaparım düşünüp aramış çünkü. İsteyerek yapmış gibi sanki, bidaha aramazdim herhalde
maysa-19 35izmir aramadım hiç biriylede görüşmüyorum.bu hal hareketleri yüzünden.akrabadansa kızımın okul arkadaşlarınin ailelerini tercih ederim
35izmir PatronBebek @Cyerg evet bilerek tanımamazlıktan geldi bilerek trip diye bütün teyzeler numaramı silmiş hiç bir kötü sözüm yok hiç bir lafım yok hiç bir saygısızlığım yok üstelik bnim annem vefat etti geldiler normal konuştum üstüne şimdi yine tutturmuşlar aramıyon sen zaten böylesin bunlar böyle dedikçe yaptıkça daha da arayasın gelmiyo
Cyerg 35izmir siz kendinizden eminseniz bosverin üstünüze düşeni yapmışsınız onlar da buyuguz diye ne yasandiysa unutmalari gerekirdi
35izmir maysa-19 bnim arkadaşlarım bana yetermiş bnim ailem yokmuş ya bu millet sürekli sülalesini mi arıyo anlamadım ne diye bn habire milleti arıycam bn anlamadım bu arada kimse de beni aramıyor
maysa-19 35izmir arayan var ama inan onlara su lalflarin birini etmiyorlardir.ararsin kinaye ima laf carparlar sonra zaten arayasin gelmez bu seferde hayırsız aramıyor derler.e laf sokacağını bile bile ben seni niye arayayım.yani ne yapsan yaranamazsin çünkü sorun aradın aramadın değil sensin.sana laf söyleme eleştirme haddini kendinlerinde bulmalari
maysa-19 35izmir akrabalara annem yumuşak yuzluydu o yüzden hep bize eleştirir yaparlardı çünkü annem siz ne hakla böyle diyonuz demezdi.ama diğer kardeşleri siz kimsiniz önce kendinize bakın derdi onların çocuklarına kimse bişey demezdi el ustundelerdi.annem o kırılmasın aman beni kötü bilmesinler diye hep ezdirdi bizi sorsan sevap isledi
35izmir maysa-19 evet doğru bnim de ananem böyle yumuşak yüzlü anneme de böyle yaparlardı kadın meme kanseri olmuş vay efendim neden tel açmıyormuş hasta kadına niye bizi aramıyon diyorlar
maysa-19 35izmir işte burdan pay biç bu mantıkta insanların sana ne gibi bı faydası olabilir.küsme samimide olma Selam verecek yüzün olsun yeter