Asyaveannesi04 Gamzekck nexusdan çok memnunuz eşim eczaneden almış birkaç marka arasından onu önermişler
Minel-inannesi Gamzekck yorumlarda link atan hanımefendininkinden aldik 3kez kullandik sonra calismadigi icin iade etmek zorunda kaldim. Nimo aldik e bebek kampanyasiyla. Ama omronlarda guzel oluyo.
Gamzekck Asyaveannesi04 teşekkür ederim yanında ek olarak hangi ilaçları kullanıyorsunuz buhar makinesine
Angelll35 Gamzekck ilaçları doktor veriyor kafanıza göre vermeyin bebeğiniz çok küçük doktor dozlarını ayarlıyor ayına göre hastalığın yoğunluğuna göre
Angelll35 Gamzekck omronu araştırın mutlaka genelde doktorlar onu tavsiye ediyorlar diğerlerine göre biraz daha pahalı ama çocuklar için o çok etkiliymiş
yagmurkokusu_ Gamzekck evet doktor önerisiyle aldık kullanıyoruz her hasta olduğumuz da burnu tıkalı olduğunda yolculuğa çıkarken bile yanımızda taşıyorum.
DilayEcem Tedorex Taşınabilir Mesh Hava Makinesi Nebulizatör https://www.hepsiburada.com/tedorex-tainabilir-mesh-hava-makinesi-nebulizatr-p-HBCV0000394VV9?magaza=EliteSepet&url_src=ios-product-detail
Minel-inannesi DilayEcem bunu ben aldim 3kez kullandim sonra calismadi geri iade etmek zorunda kaldim sansimiza
DilayEcem Minel-inannesi valla benim kız yerden yere vuruyo garibanı, daha bana mısın demedi😂 şimdi bunu dedim diye bozuluyomuş
Gamzekck Minel-inannesi nimo şuan nasıl iyimi omronu şuan alicak gücüm yok bebeğim de hasta hemen almam gerekiyor