edabolukbasi iphone 11 kullanıyorum ios 16.4 e güncelledikten sonra telefon sessiz moddayken videoların sesi çıkmıyor önceden bir problem yoktu sizde de böyle mi ?
Asyaveannesi04 edabolukbasi Evet tüm iphonelarda öyle oldu benimki 14 pro max güncellemeden sonra öyle oldu saçma sapan🤦🏻♀️
Deletedmom_68 edabolukbasi 13 kullanıyorum güncelleme yapmadım 16.2 de şu an. evet sessizdeysen videoların sesi çıkmıyor açmak gerekiyor ses tuşundan
edabolukbasi Deletedmom_68 açıyorum gene çıkmıyor sessizden çıkarmam gerek sesli izleyebilmem için saçma sapan iş yapmışlar 🤦🏻♀️
yagmurkokusu_ Hahah ay ben videoları alt yazıyla okuyorum hiç dikkat etmedim telefonum hep sessizdedir hiç sesli kullanamıyorum ürküyorum
edabolukbasi biroglanannesii1 Gunes789 AlinaEmreHan1 Anneyimm1 yagmurkokusu_ yanlız olmadığıma sevindim telefon bozuldu zannettim 😂
Anneyimm1 Çok saçma oldu ya uyanmasın diye oğlum sessizde kullanıyom video izleyemiyorum çok saçma gereksiz bi uygulama olmuş
biroglanannesii1 edabolukbasi Ben de 14 Pro Max kullanıyorum aynı sorunlar var İOS rezil durum da düzelmesi gerek
Kizannesi47_ edabolukbasi evet ya ben sessiz moddan çıkarıp bildirim sesini kısıyorum yapacak bişey yok 🤦🏻♀️
Kizannesi47_ edabolukbasi düzeltmiş kalktım iOS 16.4.1 güncellendi demiş ilk baktığım şey ses oldu hahahaha
edabolukbasi Gunes789 evet hepsinde böyle galeride oğlumun videolarını izlerken de ses çıkmıyor bi youtube da normal