Senemasilberen Arkadaşlar tsrih öğretmenliği için mülakatta sorulan soruları bilen var mı yada ne gibi sorular soruyorlar?Daha önce tarih öğretmenliği mülakatına giren var mı acaba?
erseerse Senemasilberen tarih değil ama ingilizce öğretmenliği için girdim. Soruya baktım kapattım. Ünide nerede kaldığımı nerelerde takıldığımı sordular bitti geçtim.
lavanta35 Senemasilberen ben de coğrafyadan mülakata gireceğim kontenjanda değilim ama yine de heyecan yapıyorum 😂
MelikeElifDuru Senemasilberen ben 2021 Eylülde atandım. İki tane eğitim sorusu bir tane genel kültür bir tane de yorum sorusu vardı. 2 defa girdim mülakata ikisinde de bu şekildeydi.
AA201207 Senemasilberen genel olarak öğretim yöntem teknikleri sınıf yönetimi ile ilgili soruluyor diye biliyorum yani tarih öabt den ziyade formasyon konuları
Senemasilberen erseerse genel anlamda bu tür şeyler mi soruyorlar çok alakasız geldi bana yanlış anlamayın sizlik değil ama bu soruları mı soruyorlar
Deletedmom_68 Senemasilberen torpilden dem vurmuş sanırım hanımefendi, öğretmen değilim de öyle anladım
erseerse Senemasilberen yani ben 2017de girmiştim. İlk geldiği sene. Bazı siyasi gruplardan olup olmadığımızı anlamak için sanırım hiç eğitimle alakasız sorular sordular. Hatta direk söylediğim sorulardı. Değişmiştir umarım