mucizeminnosum Kızlar depremzedeyim Adıyamanda yaşadık depremi deprem gecesi evi bıraktık çıktık bi daha da hiç gitmedik ailemin yanına geldik uzak şehirler olduğu için günübirlik gidip dolabı boşaltma şansımızda yoktu durumlar orada iyi olmadığı için kalamazdık bir gün dahi şimdi bayram sonrası eve gitcek eşim derin dondurucum ve buzdolabım var ikiside dolu tabi elektrik ne zaman verildi bilmiyoruz söylenene göre 10 gün sonra ama doğru mu bilmem muhtemelen kokmuştur boşalttıktan sonra dolaplardaki kokuyu nasıl giderebiliriz bi fikriniz var mı mesela tatile gidip başına böyle bişe gelen falan varsa deneyimini paylaşabilir mi
-Lina- mucizeminnosum dolap kokusuna karbonat diyorlar ancak bu kadar yoğun bir kokuda işe yarar mı bilmiyorum 🤷🏼♀️
monami_ mucizeminnosum limon ve karbonatla dolabın içini ovup temizleyin. Sonra içerisine dolabın 1 bardak kahve koyun hep içinde dursun. 1-2 güne koku yok olur.
mucizeminnosum -Lina- evet onu bende biliyorum ama dediğiniz gibi o kokuyu o alabilir mi hiç bilmiyorum baya kokmuştur diye düşünüyorum
mucizeminnosum monami_ inşallah ya bunu bi denesin eşim gittiğinde inşallah geçer de yeni almak zorunda kalmayız
lilyamoms Ben süt kokuyu alır diye bılıyorum , bi deneyin belki ışe yarar. Bi kaseye süt koyup açık bı şekilde dolaba bırakın , ayrıca çok geçmiş olsun
mucizeminnosum lilyamoms çok teşekkür ederim bunu da bi denesin eşim gidince inşallah işe yarar yoksa mecbur yeni alcaz