alev1 Evinde gümüş böcekleri var bıktım artık ilaçlatıp kurtulan var mı sokuyor mu bunlar bebeğin çok küçük duvara bile tırmanıyorlar çözüm arıyorum nerden çıkıyor bunlar
tsmmst alev1 ben de burda bekleyeyim, bizde de var deliriyorum sürekli silip süpürseniz de çözüm olmuyor ilaca karşı bile dayanıklı olduklarını okumuştum.
iki_prens_annesi alev1 bizimde vardi bide cati katinda oturyrm tahta catimz en son ilaclatio kurtldk yawas yawas azalip gttiler suan yine cikarlrmi bilmyrm kisbasinda ilacltmistik
fatma_6141 alev1 ilaclattım azaldı baya evı sureklı havalandırın bıde ıcerde camasır kurutmayın demıştı bana ilaclayan kışı bıde rutubetten olurmuş
alev1 iki_prens_annesi binada ise ilaçlatsam bile gelmez mi eşime yönetimle konuş bina ilaçlatılsın gerekirse dedim sadece benim evimde değildir herhalde
iki_prens_annesi alev1 muhtemelen ordan geliyodur bide kiler varsa balkonda ordanda cikiyolr ilacltin sokmuyolr ama yinede pis bisey heryerde buyuk kucuk cikiyo 🤢
iki_prens_annesi alev1 komsulrina sor bn alt katima sordum bizde ole sey yok ddi baktim hep tahtali ew oldgu icin cikiyomus
alev1 asrinhatasi darısı bizim binaya zaten binanın altında su yığıntısı vardı bir ara bence binada rütübet var benim evimde yok ama inşallah sağlam binadır
iki_prens_annesi alev1 alev1 kilerede bak baklm ordanmi kaynakli kilerede ilaclattir cnm ilaclama yapiyolr bi hAfta icin ölüyorlar zaten ilacin zararida yok biz ewdeyken yaptilr hawalandrmayin ve dokunmayin kuruyana kadar ddiler o kadar gecms olsn
Adenito alev1 son yaşayan hayvanlar da o ilaçlı bölgelerde gezdikçe teker teker öldüler artk leşlerini topladm ve bir daha da asla görünmediler. Sizden istenen eve 1 gün girmeyeceksiniz ve yerleri silmeyeceksiniz bir süre
alev1 Halimea ilaçlatacağım annemlere gidicem bayramdan sonra eşim o ara ilaçlatacak bebeğim çok ufak korkuyorum çünkü