edabolukbasi yaşadığım ilçede yerel bi market vardı oğlum doğduğundan beri prima premium care kullanıyordum e bebekten daha uyguna geliyordu şimdi orda zam gelmiş primaya 46 lı 325 tl olmuş velhasıl kelam molfix’e döndüm pure&soft mu daha iyi mavili paket mi ?
Tugba19_ edabolukbasi molfix mavi paket kullanıyoruz gayet memnunuz. Hatta migrosta 1 paket alana 2.si %60 indirim oluyo hep o şekilde alıyorum. 1 yaşına kadar prima kullandım 1 yaşından sonra bi kaç bez denemesi sonucunda molfixte kaldık 1 yıldır molfix kullanıyoruz.
kuzeyinannesi2023 edabolukbasi ilk günden beri Molfix klasik mavi paket kullanıyorum çok da memnunum. Pure soft tabii daha iyidir içerik olarak vs ama o kadar para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum 😊
aura_meselesi_bu_sekerim kuzeyinannesi2023 kuzeyinannesi2023 paket dışında bantlı yazıyo yapışkanlı mı yani cırtlı degıl mı
kuzeyinannesi2023 aura_meselesi_bu_sekerim yapışkan gibi değil cırt cırtlı kullanışlı gayet hatta açıp kapattığım da oldu sorun çıkmadı
Haylazbaby edabolukbasi bazen trendyolda flaş indirim oluyor . Çok güzel bi bez . Doğduğundan beri kızıma hep molfix kullandım . 🤌🏻
edabolukbasi Haylazbaby cemreninannesi_ teşekkürler elimde 30 tane falan prima kaldı ondan sonra deneyimleyeceğim inşallah memnun kalırız prima artık alınacak gibi değil 😅
cemreninannesi_ edabolukbasi merhaba ben her ikisini de deneyimlendim kızımda fakat pure&soft daha iyi bence diğer paket sanki daha naylonumsu fakat hiçbiri pişik sızdırma vs yapmadı 🙏🏻
cemreninannesi_ edabolukbasi bende doğduğundan beri sadece molfix kullanıyorum bir sorun yaşamadık inşallah sizde beğenirsiniz haklısınız uçtu fiyatlar 🥲
Dogacelik edabolukbasi standart prima iyi onu alamiyorsaniz da sleepy bence. Molfix cok cabuk sisiyor kocaman oluyor. Bebek rahat edemiyor ve siz daha sık değişim yapmak zorunda kalıyorsunuz. Ekonomik olmamıştı bizim için.
edabolukbasi Dogacelik aktif bebek aşırı parfümlü pişik yaptı sleepyden baby turcodan memnun kalmadım
ogrenenanne Dogacelik tam tersi bizim de şu an şok oldum okuyunca slepy natural kullandık 3 ay hemen doluyor stok olduğu için slepy e devam diyoruz bi yandan da 2.5 aydır molfix mavi kullanıyorum . Molfix i gece yatarken takıyorum sabaha kadar kuru kalıyor ama slepy i mutlaka değiştirmem gerekiyor şişiyor rahatsiz ediyor.
Dogacelik edabolukbasi preminyumdan sonra memnun kalmanız çok zor ☺️ bizde pişik yapmadı hiç. Bakalım belki de siz molfixten memnun kalırsınız🌸