grkmediz Daha önce de açtım kanguru ile ilgili ama kimse görmedi sanırım bi bakar mısınız ? Kullananlar uygun yollu ne tavsiye edersiniz bebekle dışarı çıkmak istiyorum artık 🥹
Minel-inannesi grkmediz solomombaby kullaniyorum yaklasik 4aydir, yenileyin vauva bel destekli aldim, evde kullanayim bel destegini diye ikisindende memnunum. Kraft 8in1de hosuma gidiyo
bebekece grkmediz bence yenidoğanda dahil sling yeterli oluyor. Agırlığı okdr eşit dagıtıyorkş hiçbirşey hissetmiyorum. Kızım şuan 8 aylık tahmini 8 bucuk kilo olmuştur halen rahat bir şekilde kullanıyorum. Bi ara merakımdan arkadasımın kangurusunu aldım yarım saat taktım sırtım koptu kanzun kangurusuydu belki o kötüydü ama benim için sling candır 15 günlükken kullanmaya başladım. Neko markasınınkini kullanıyorum her hafta yıkarım deforme olmadı
glsmatlls bebekece bende her ikisi de var gerçekten siling kanguruya göre çok çok çok rahat. Oğlum da daha rahatmış gibi geliyor bana
glsmatlls grkmediz bağlamak çok kolay bir iki alışıyorsun ben kanguruya daha çok eşim için aldım onunla dışarı çıkıyorlar bende de Mamadusbaby var Solomom la aynı hemen hemen dolaptan aldım ben her ikisini de bakmanı tavsiye ederim :)
bebekece glsmatlls kesinlikle öyle benim kızımda kanguruda agladı ama slinge sokmaya başlayınca gülüyo
grkmediz glsmatlls baktım fiyat olarak neko ile aynı bi sling buldum. Sling alacağım 🫣 dolaptan bakmak hiç aklıma gelmemişti
AviL06 Doktorum kilosuna ve bacak yapısına uygun bir kanguru al demişti. Kızım 6 kiloyken 4-12 kilo arası bir kanguru aldım. Ergonomik olmasına ve bacaklarının M olmasına dikkat edin 😇 baby plus class bel destekli kullanıyorum çok memnunum. 300 lira civarı bir fiyatı vardı tam hatırlayamadım şuan 🥰 aldıktan sonra doktoruma da danıştım kızımı oturtup gösterdiğimde de uygundur demişti büyük rahatlık 🌹
AviL06 grkmediz bilmiyorum bebekten bebeğe de değişebilir aynadan bakarak deneyerek aldım bacakları M duruyordu doktorum da onaylayınca gönül rahatlığıyla kullanıyorum 🤭 yine de alırsanız mutlaka doktorunuza göstermenizi tavsiye ederim 🌹🥰
Sdfky Kanguruyu kaç aylıkken kullanmaya başlayabiliriz? Bende 2 adet var birisi babyplus biriside kanz cool fit amaa ya biz beceremiyoruz çocuğu oturtmayı bağlamayı yada bi tuhaflık var anlamadım. Bebeğimm3,5 aylık