theAna Merhabalar kanguru alacağım bel omuz ağrıtmayan yeni doğan dönemi için uygun olan bir model arıyorum. Tavsiyeniz, memnun kaldığınız varsa yazar mısınız? 🙏🏻
Minel-inannesi theAna yenidoğan zamaninda 2aylik olana kadar slingle, sonrasinda yenidoğan aparatiyla beraber solomombaby, yenileyin bel destekli vauva aldim evde kullanayim diye. Kraft 8in1de hoşuma gidiyor
NoOne theAna solomombaby aldım dolaptan ikinci el çok memnunum ergonomik bi de ✔️ şimdi ergonomiklerin yanına yaklaşılmıyor
theAna Minel-inannesi solomom a baktım fiyatı yüksekti baya ama çok övülen bir marka. Diğerlerine de bakacağım teşekkür ederim 🙏🏻
Minel-inannesi theAna eger kullaniyosaniz ikinci el sayfalarina bakin derim orda alan ama bebek sevmedigi icin kullanamayip satmaya koyan cok anne var. Ayni sekilde sizin bebeginizin sevcegininde garantisi yok maalesef ☺️her bebek bir olmuyo benimki kucak delisi oldugundan bebek arabasi sevmiyo mesela hep kanguruyla geziyoz
theAna Minel-inannesi benim oğlumda ilk sevmedi zamanla sevdirdim ikinci sever mi bilmiyorum ama çok işime yarıyor ev içinde falan o yüzden alacağım kesin. Dolaba bir bakayım 👌🏻
Minel-inannesi theAna bakin tabi gercekten bazen cok uyguna denk geliyo benim slingde aldigim iki kanguruda alinmis kullanilamadan satilanlardan denk geldi sansimiza
yagmurkokusu_ theAna istiyorsan ben sana ücretsiz gardropstsn göndereyim işin bitince gönderirsin prego marka hiç kullanmadık ama dura dura eskidi bende ilk kızımdan heveslendim aldım ama ağladı bu kızıma da denedim ağladı boşa çürüyecek bari birine yarasın
theAna yagmurkokusu_ yaa çok teşekkür ederim güzel düşüncen için ama kabul edemem. Ben alıp kalıcı olsun ilerde belki lazım olur diye alacağım evde arkadaşımın verdiği var zaten 🌺
-ElifiM54 Annebalisi canın sekiz aylık bebeğim ve bende kilolu biri değilim bel ağrısı taşıma zorluğu olurmu bide gereklimi bu aydan sonra okadar verip almaya
NoOne theAna 2 aylıkken deneyim dedim yastıkla sevmedi 4. Aydan itibaren kullanmaya başladım şimdi 6 aylık baya alıştı