Begummylmz Bir kaç gündür bebeğim sinir krizine girmis gibi ara ara kısa şekilde sanki diş sıkar gibi yapıp titriyor bir kaç saniyeliğine. Bu durum normal mi acaba endişelendim
MeReYa Begummylmz Benimki oldum olası öyleydi hala öyle 😄 Genelde yiyecek içecek birşeyler istediği zaman öyle yapıyor
Tugba19_ Begummylmz bi doktora götürün ne olur ne olmaz. Belki idrar yolunda enfeksiyon vardır o da idrar yaparken yanma olduğu için bebekler idrar yaparken titrer irkilir idrar yolu enfeksiyonunda
09012023 Begummylmz damakları kaşınıyor olabilir. Damaklarını birbirine de değdiriyodur ama siz yine de takip de olun tabii anne olarak hissedersiniz uzun titreme bilinç kaybı gözlerde kayma gibi anlık da olsa doktora mutlaka gösterin
Begummylmz MeReYa ya ben cok korktum google’a bakınca epilepsi nöbeti gibi ciddi şeyler de gördüm sormak istedim
MeReYa Begummylmz İnternete bakarsak ben şimdi yaşamıyordum😅 Çok kötü günler geçirdim ama dediğim gibi benimki hep öyleydi tepki vermesi öyle yani. Sizinkinde yeni gözlemliyorsanız kontrole gittiğinizde bir sorun içiniz rahat etsin 🌸
09012023 Begummylmz kızımda öyleydi damaklarını kaşımak için bişeyler ısırınca hırslanıp titriyordu ☺️ muhtemelen damaklarından ötürü