Boncugummomy1 arkadaslar 2 kilo etten kaç kişilik yemek çıkar. Sote şeklinde biberli arpacik soğanlı falan. İftara misafir cagiricam kestiremiyorum şimdiden teşekkürler 😁😁
AgentMom Boncugummomy1 tas kebabı Na çevirirsen 20 kişiye yakın çıkar. Sote gibi yapıp yağda kızarttığın patatesleri atıyorsun.
Minnakkk Boncugummomy1 biz gecen aksam 7 kişiydik annem 1 kilo almıs tas kebabı gibi yapmıstı yetti de arttı Bile. 2 kilo rahat 12 13 hatta fazlasına yeter. Ama tek kavurma yaparsanız daha az olur
Marianne Boncugummomy1 eti kişi başı porsiyon 350-400 gram olarak hesaplarım. Eğer et içerikli yemekse 100-150 oluyor
Boncugummomy1 AgentMom bende biberli yapip yanina patates graten yapiyim dedim. O yüzden patates koymak istemedim içine
sadeturkvatandasi Boncugummomy1 bir kişiye porsiyon olarak 200 gr sade et yeter yani 10 kişilik çıkar ama içine bir şeyler eklerseniz 15 kişilik çıkar bence.
Ebrushkaa Boncugummomy1 yanına başka ne yemek yapacaksın.? Zaten iftar insanlar çabuk tikaniyorlar 2 kilo 11 13 kişiye yeter
Ebrushkaa Boncugummomy1 çorbada yaparsiniz yanına diye dusunuyorum hayli hayli yeter 2kilp et az değil yani soğan biber katarsaniz net 13 kişiye yeter artar bilee
Poyrazannesi12_ Boncugummomy1 bence çağıracağınız misafirlerin iştahına bağlı fazla yiyen Birileriyse 6 7 olur az yiyen kisilerse daha fazla kişiye göre olur benim eşimin ailesi aşırı iştahlı 2 kg yetmez sahsen 6 kişiler onlarda