selnylmaz Merhaba bu dönemi yaşayan yardımcı olabilirmi bebeğim aşırı iştahsız gündüz uykuları inanılmaz kısaldı sürekli destek bekliyo akşamları kaç kere ağlayarak uyanıyo bilmiyorum ama beni en çok üzen iştahsızlığı hiç bir şey yemek istemiyor mama içmek istemiyor herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor napıcamı şaşırdım ataktanmı bişeyimi var anlamıyorum artık
Kahvelianneee selnylmaz atak haftalarında edindiğim bi tecrübe varda o da Sakin kalmak. Çünkü sendeki stres inanılmaz beneğine yansıyor. Asla sesini yükseltme sakin ol güleryüzle karşıla herşeyi 🙏🏻 zor ama geçiyor çünkü sen stres yapınca bebeğinin stresi iki katına artıyor. Bebek şarkısı söyle, eğlenceli sevdiği şeyleri tekrarla ♥️
selnylmaz Kahvelianneee çok teşekkür ederim ne kadar kibarsınız doğru söylüyosunuz inşallah atlatıcaz ama ne zaman 😍❤️
220722 8 aya bir hafta kala başladı şu an 8 ay 15 günlük . Aynı şeyleri yaşıyoruz . İştahsızlık , herseye ağlama , bütün gece ağlayarak uyanma uyanınca 2-3 saat oturma , gündüz ağlayarak uykuya gitme vs vs . 3 haftadır devam …
220722 selnylmaz aynen öyle 🥰 her ayın ayrı tadı her atağın ayrı tadı 🥰 büyüyünce özleyeceğimiz durumlar bunlar