Boncukdefne52 Diş, nazar, uykusuzluk vs. için kehribar iyi geldiği söyleniyor aranızda kullanan faydasını gören varmı kızlar?
Betul625 Boncukdefne52 dişi nazarı bilemem ama uykusunda artış var gün içinde 3 öğün uyur sabahta gec uyanır .kolyeyle alakalımı kessin bisey diyemem ama kölyeyi aldığımız dönemlerde uyku durumu böyle oldu
gulcezerenarslan Boncukdefne52 2 yasa kadar kullandık azda olsa faydası oluyor sanki görsel açıdanda cok yakıştırıyorum 🥰
DolceBabanne Boncukdefne52 bendede var ama kullanmıyorum boynunun altındaki derisinin içine giriyor korkuyorum katlandığı zaman bişey yapar eder diye takmadım taksam mi ? Bizdede huzursuzluklar çoğaldı bu aralar mamayi reddediyor böyle elinin tersiyle itiyor resmen🥴🥴
Nimess57 Boncukdefne52 kullandım bi işe yaramadı belki satan kişi orjinal satmamıştır (sertifikalıydı) bilemiyorum belkide inanarak takmadım bana saçma geliyor böyle şeyler ondandır bilmiyorum yanii 😅
Boncukdefne52 Nimess57 olabilir. Nereden almıştınız bende araştırıyorum şu anda doğru yerden alırım inşallah
DolceBabanne Boncukdefne52 evet adam akıllı dalmiyor uykuya delleniyoruz hepten ben neyseki elektrikli süpürge sesi açıyorum öyle rahatlayıp uyuyor uyurkende açık kalıyor mecburen ne yapayım yoksa hiicccbir halt edemiyorum 🙄
Boncukdefne52 DolceBabanne bizde de fön makinası sesiydi şimdi bırakırdık meme bağımlısı uyurken emzik niyetine kullanıyor resmen
Nilkusumm Boncukdefne52 doktorum kesınlıkle yasakladı hem boğulma rıskı var boğazı tahriş edebilir hem de ip koparsa boncukları yutma ihtimali var
Boncukdefne52 Nilkusumm sürekli takılı olması gerekiyorsa evet öyle sıkıntılar olur Allah korusun. Zaten bugüne kadar almama sebebim oydu ama uykusuzluğa belki çare olur diye düşündüm