Biraz içimi dökmek istedim sizlere. Oğlum 32 aylık iki yaşına kadar bütün hayvanları renkleri tanıyor ve söylüyordu sonra ben hamile olduğumu öğrendim tabi oğlumda karnım büyüdükçe sanırım hissetmeye başladı ve resmen gerileme dönemine girdik bildiği gerçeği unuttu ve anne bana haricinde hiçbir kelime kullanmamaya başladı doktor,psikolog hepsine gittim uyaran eksikliği olduğunu hayatımızdan tamamen tv telefon kaldırmamızı istedi 6 ay sonra tekrar kontrol var umarım toparlar. Kreşe verdim, özel eğitim alırsak daha kolay toparlar dediler özel eğitime başladık. Çocukların yanında herkes tv izliyor birşey olmuyor demeyin ben öyle dedim ve şimdi resmen oğlumun gerilemesini izliyorum. Yargılamayın aklıma ne geliyorsa denedim konuşması için güvercin yumurtası,muhabbet kuşunun suyundan bir iki damla. Tabi bunun yanında doktorların önerdiği herşeyi tek tek yerine getiriyorum. Böyle olup bir yolla çözüm bulan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Konuşmadıkça kendisini ifade edemedikçe agrasifleşiyor, komut almayı işaret etmeyi red ediyor