Azra41 Alttakı suan iftara ne yapsam diye dusunuyor yazıcam benden sonra yazan kısı iftara ne yapsam diye düşünüyorsa. Tutdu yazıp bı asagıdakı kısıye sorusunu sorsun 🙊tutmadıysa tutmadı dıyerek sorsun Altakı suan iftara ne yapsam diye dusunuyor 😁👇🏻
hurremsultann Azra41 tutmadı altta ki şuan bu yorumu okuyor ve amaaannğ kalkıp yemeğimi yapayım diyor 🤣
Beraninannesii hurremsultann Tutmadı kocam evde yok bende dünden kalanları yicem. Alttakinin bebesi çok huysuz 😅
Minigim38 Tatlican ahhh nerde 5 aylik bebeğim 3 saattir uyumuyor onu uyutmaya çalışıyorum🤦♀️alttaki kişinin bebeği sürekli oyun oynamak istiyor
Aylavyu-1 Tatlican tutmadıı bebeyi uyutmaya calısıyorum 🤣 Alttaki anne suanda acaba aksam gelirken kocama marketten ne aldirsam siye dusunuyor 🤣🤣🤣
YaseminAren Aylavyu-1 tutmadı oglum uyumusken forma bakmak yerıne azvık uyusam mı dıyorum 🤣 Alttakı anne haftasonu kuafore gıtmek ıstıyor 😏😊
Selen1234 sadeturkvatandasi tuttu elimde telefon uzandım yemek düşünüyorm.. 😂 Altta ki anne şuan çocugum ne zaman büyüyecek de rahat edicm diye düşünüyor 😂😂😂
Ebrushkaa Selen1234 tutmadı hiç büyümese hep böyle kalsa diyorum.Altdaki annede suan forumda takılıp bir yandan bebeğine bakiyor