Elifkurtulduuuu Merhaba hanımlar, bugün 10. Günümüz ağrım sancım yoktu fakat suan rahimde çok fazla ağrı oluyor çok fazla halsızlık var sizde yaşadınız mı
Hbpx Elifkurtulduuuu ben 2 gün ağrı yaşadım 1 hafta kadar da dikiş yerlerim acıyordu. idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir misiniz ? Ağrılarınız ne durumda ? Bende 10. Günlerde şiddetli ağrım vardı iki büklüm hastaneye gittim rahim kendini toparlıyor idrar yolunda enfeksiyon var çok demişlerdi . Normal doğumun kaçınılmazı bu enfeksiyon malesef ki
Elifkurtulduuuu [silindi] demir ilacım yok kan ve omg var grip olmuş gibi bi his netlerim kemıklerım sızlıyor
Elifkurtulduuuu Hbpx doğumdan önce vardı sanki rahminden tekrar bişey gelicek gibi öyle bi ağrı ama gitmedim
Elifkurtulduuuu Hbpx normal doğumda tüm enfeksiyon sıkıntıların biter demişlerdi demekki öyle bişey yokmuş
Hbpx Elifkurtulduuuu vallahi bende olmadı . Doğumdan sonra 3 ay boyunca enfeksiyon çektim . Özel hastanede doğum yapmama rağmen . Kullanılan malzemenin de sterilliğini bilmiyoruz tabi günahları boyunlarına