Nisam14 Kızlar kızıma bi türlü bisey yediremiyorum tadimlar bitti şuan püre şeklinde veriyorum herseyi ama öğürüyor dün kabak püresi yaptım yemedi bile öğürmeye basliyo hemen zorla kusturdu kendini ne yapacam nasıl alışacak acaba ben mi yanlış yapıyorum
fatmaa37demir Nisam14 kızım da 6 ay 7 günlük. Aynı şekilde ağzını kitleyip bir şey yemek istemiyor. Yedirebildigimi yedirip daha fazla zorlamıyorum. Zorladıkca hic istememeye baslar diye. İnşallah zamanla alısırlar
Uraz-Duru-MOMS Nisam14 doktorun verdiği listede de yeşil kabak var . nasıl verdiniz? tatsız tuzsuz yavan bişey yani kabak nasıl yicek ki onu daha yapmadım da
ayse01_alparslan fatmaa37demir benim oğlumda öyle altı ay beş günlük bişi istemiyo ağzını kilitliyo sürekli mızmız huysuz kucak istiyo
glfzltt fatmaa37demir ayse01_alparslan Nisam14 Kızlar benim bebiş de hiç yemek istemiyordu 6 ay 7 günlük ağzını kilit yapıyor kaşığı bırakıp parmağımla vermeye başladım aa bi baktım yarısını yedi kaşıkla veriyim dedim gene yüzünü çevirdi , bnde hep ellerimi güzelce yıkayıp böyle yediriyorum napim 🤷🏻♀️
fatmaa37demir ayse01_alparslan iştahlı bebekleri gördükçe çok özeniyorum. Bu yemek yeme olayın da genetiklik oluyor mu Bilmiyorum ama bende hiç yemezmisim yemek. Bugün havuç elma püresi yapıp karıştırdım içine de kendim yaptığım bebe bisküvisini koydum bugün biraz daha iyi yedi gibi ama tabi bir kaşığı yedirene kadar kac dakika geçti bilmiyorum 😑 inşallah zamanla yerler ya yoksa çok zor olacak
Nisam14 glfzltt kız önceden babannemler de yapiyomus bunu bize deneyeyim bari napiyim çocuk kaşığı görünce değişik şekillere giriyo denemekten zarar gelmez
ayse01_alparslan glfzltt yok bizimki de kontrolü vardı dün götürdük doktor dedi işte iki tane üstten cikcak ama patlamamis daha diş eti çok huysuz acaba dedim sizinki cikartmişmi diye
glfzltt ayse01_alparslan bizimki de inanılmaz huzursuz 3-4 dişi kabarık ama hala ses seda yok 4.5 aydan beri böyşe çok kaşınıyor
ayse01_alparslan glfzltt doktor aslında bize dün bı krem yazdı jel gibi bebeğin diş yerlerine sürünce kaşınmasi geciyo dün beri ve elini ağzına koymuyo öneriyorum sizede deneyim derim
Nisam14 Uraz-Duru-MOMS ben herseyi bebeğime tuzsuz veriyorum keza patates onu bile tuzsuz verdim onu da beğenmedi bazen kendi sutumle ıslatıyorum en azından sütümün tadını alsın diye tuzsuz veriliyor diye biliyorum