Seyda1414 Merhabalar 3ay 3 günlük bebeğim var ve göğüslerim şişmiyor sıkıyorum süt geliyor ama ne kadar su içsemde süt bezeleri oluşmuyor ve şişmiyor yumuşak hep sizde sütüm mü azalıyor? Yardımcı olabilir misiniz? ☺️
Balevlatsahibi Seyda1414 benim bebemde 3 ay 2 günlük :)) hayır merak etmeyin azalmıyor Instagram’da nurselina ile yenidoğan diye bir sayfa var çok güzel açıklamış bende şişmesinsen rahatsiz oluyorum taş gibi oluyor inanın o daha çok can azitici memeler yumus yumusken emzirmek daha kolay ve keyifli oluyor
theAna Seyda1414 bir süre sonra öyle oluyor göğüslerin terbiye olması deniyor. Sütünüz bittiği anlamına gelmiyor yani normal bir durum endişelenmeyin
asena0609 Seyda1414 Göğüslerinin artık bi hafızası var bebeğinin ihtiyacı olan süt miktarını biliyo ve o kadar süt üretiyo bebeğin emdikçe üretim tekrar başlıyor yine sadece içebiliceği kadar üretiyo 😊 yani sütün var merak etme bebeğin emdikçe üretir göğsün artık terbiye olmuş göğüslerin öyle derler 😊
Seyda1414 Balevlatsahibi sanki süt azalmış gibi hissediyorum zaten mama+meme olarak besleniyoruz telaşlandım bide emme süresi baya kısaldı sizde de söyle mi acaba?:)
Balevlatsahibi Seyda1414 emme süresi azalmasi atak haftalarindan kaynaklı oğlum uykuya geçişte daha fazla emiyor birde sabahları felan uykusu iyice açılmadan emzirmiyorum altını felan değiştiriyorum ondan sonra