HavvaCnts EcrinMasal29 benim oğlum 2 aylık 2 saatte bir 120 CC içiyor hem anne sütü hem mama sütü mü sagarak veriyorum onu 150 içiyor şöyle diyim sabah 6 dan akşam 6 ya kadar 2 saatte bir 150 CC anne sütü akşam 6 dan sonra 2 saatte bir 120 CC mama alıyor her bebeğin gelişimi farklı oluyor kilo alımında sıkıntı yoksa yeterli olup olmadığını anlarsın canım
beybiliko EcrinMasal29 benim bebeğim de 5 aylık, pek emmiyor sütü de mamayı da biberonla veriyorum, 3 buçuk saatte 120 veriyorum, bir deneyin eğer çok kusmuyorsa bu şekilde devam edebilirsiniz, 5 ay için 120 ml normal duruyor, kilosu ne kadar su an
Beb-ten EcrinMasal29 Kilo alımı nasıl eğer normalse yetiyordur azsa yetmiyor. Benim bebeğim 4 aylık 2 saatte bir 120 CC içiyor.
Eda333 HavvaCnts canim doktora gittin mi kilosu nasıl 2 saatte 120 çok fazla Ben de mama veriyorum qma o aylarda 60 cc veriyordum ben
Hazalinannesiiii Benim kızım şuan 5 aylık tam kilosu 7,800 günde 850-950 arası içiyor ve doktor normal dedi öğün değil de gün sonu toplama bakım bide doktorunuz ayına göre normal diyorsa endişe etmeyin 4 aya kadar 2 saate bir veriyordum şimdi 3-3,5 saatte bir veriyorum bazen öğün 160 oluyor bazen 90 ama gece yemesini sakın bırakmayın en rahat o zaman zaten
Bediaa Ya benim kızım 5,5 aylık 4 saatte bir 120 içiyor alerjik olduğu için tıbbı mama içiyor oda zorla sevmeyerek 7 kilo kıyafetle çok zayıf duruyor doktor ek gıdaya başla dedi ama ne versem bilmiyorum patates havuç elma verdim bir iki kaşık yiyip atıyor kilo alması için napabilirim
EcrinMasal29 Beb-ten 3 güne yada 5 güne kontrole gıdevehız bakalım ne diyecek çok ıstahaız ya doktor diş yapar dıyor ama anlamadım neredeyse bır aydır mamayı zorla veriyorum
Beb-ten EcrinMasal29 oluyor öyle bazen atak haftalarında oluyor diş döneminde oluyor ama siz yinede doktorun dediğine göre ilerleyin tabi
HavvaCnts Eda333 Canım doymuyor doymadigini belli ediyor uykuya rahat gecemiyor sürekli ağlıyor mesela bugün mamada 7 ölçeğe geçiş yaptık midesi çok çabuk büyüyor kendim sütümü de 200 ml içiyor şuan bugün de böyle oldu mesela tamamen bebeğin iştahına bağlı kendim extra istediğim için artirmiyorum hatta sütüm zaten yetmiyordu şimdi nasıl yetecek diye düşünüyorum 33 haftalık doğdu 2 kiloydu şuan da 2 aylık 6 kilo 2 aydır 4 kilo aldı
Eymen14 EcrinMasal29 Saat tutmuyorum acıktığı anlaşılıyor mamaların arkasında 4 saat yazıyor ama 4 saat durmaz asla kızım