Gurbettebianne
[bilinmeyen] 8,5 aylık olcaz bizde . Maalesef berbatttt diş mahvetti .altlarda sorun yasamadık çok şükür ama üstler çok zorladı biri çıktı diğeri patlamak üzere . İlk çıktığında üst gece biraz rahat uyudu şükür .ama ertesi gün yine aynı 😱 hep kucak ve hiç yalnız kalmıyor hemen ağlıyor . Ve üst diş derken alt yan diş ucu belirdi bir de o eklendi . Ben bittim 🤦♀️ sabah erkenden kalkar gün içinde hiç uyumaz gece suan olduğu gibi bizle oturuyor( gerçi biz hep böyleydik ) . Sabırla dua ile su günleri atlatmayı bekliyoruuum🙏🙏
Duru2018
[bilinmeyen] 8 ay 12 günlüğüz elimiz sürekli ağızda dişler çıktı çıkacak çok huysuz sinirden memenin başını koparacak nerdeyse emekliyoruz destek alarak kalkmaya çalışıyoruz taklit ediyor beni
Gurbettebianne
[bilinmeyen] öyle canım evet maalesef çok zorluyormuş dişler anlayınca yasıyoruz. Bir an önce düzelir inşallah herşey 🙏 yavrularımız acı çekmesin 🙏👶🏻
Gurbettebianne
[bilinmeyen] doğrudur evet sündürüyorlar biberonları 😂
Gurbettebianne
[bilinmeyen] bende Avent kullanıyorum canım ayrıca geniş uçlu suavinex ☺️ Avent daha sert suavinexe göre , birde ben muhallebi va biraz cıvık olunca onla veriyorum ağzını ısıra ısıra tam genişledi 🤣 hehhe anlamazlaar😋😊
yenibiranne
[bilinmeyen] zaten cok az uyurdu oda gitti sürekli mız mız ağlak 🤷🏼♀️dişleri kaşınıyor ama daha çıkmadı.
Thesra
[bilinmeyen]
9. Aya kadar atak zamanı canım dişlerle birleşincede felaket bir ay senş bekliyor geçmiş olsun bizimde az günümüz kaldı atağı bitirmeye😂
Eymen190218
Kesinlikle memnun edemiyorum herşeye ağlıyor bu aralar kapıdan çıksam ağlıyor yabancı gelince ağlıyor yere bıraksam ağlıyor anlayamıyorum kucağımdan inmek istemiyor bu ayda bile 😊 dişleri çok kaşınıyor başka bişeye yoramıyorum artık bi sinir bi asabi hep 😂
Thesra
[bilinmeyen]
Canları sağolsun napalım😂bizde birlikte gidiyoruz tuvalete😂
Thesra
[bilinmeyen]
Bende banyo yaparken evde eşim yoksa mama sandalyesine oturtuyorum beni izliyor😂😂😂😂
En azından dediğin gibi tuvalet eğitimini vermiş oluyorsun hemde korkmazlar 🤭🤭🤭🤭
Thesra
[bilinmeyen]
Dene canım onda duruyolar bide izliyolar ya seni suyu felan sesleri çıkmıyo😂😂
Duru2018
[bilinmeyen] 😊😊