atlasannesi1 Lunaaaaa Konak olmuş. Mustelenın Konak şampuanı var. Bi hafta gün aşırı yıkayınca bitiyo. Ya da bebeyağla yağlayıp tarayıp banyo yaptırıcaksın. Zeytinyağ besliyor ve arttırıyo. Tecrübeyle sabit
lilys Lunaaaaa zeytinyag ve karbonati karistirinca kabariyor. Sonra geriye tararsaniz baya bir gecer.Bizde de var hala biraz, ben bu yontemle baya azalttim.
cydcvk Lunaaaaa yalnız konağı çok ilerlemiş bi doktorunuza sorun. Sanırım bebeğiniz alerjik bir bebek. Doktor size diyet verebilir
Ozlmasln Lunaaaaa şampuanı var eczaneden alabilirsin zeytinyağı iyi geliyot ama asiti yüksek olduğu için kızarıklık yapabilir riske atma her bebekte cıkıp dökğlğyor çok rahatsız oluyorsan kpnak şampuanı kullan
Gizgokce-123 Konak cnm zeytin yağ ile masaj yap 15 20 dk bekledikten sonra ince bir tarak ile yavaşça kazıma ya çalış kendi kalkıyor zaten 😍
Lunaaaaa Gizgokce-123 ben konağı böyle kepek gibi sanıyordum böyle sanki yara kabuğu gibi mi oluyor bunlar 🙈
Yagmuur35 Konak bu zeytinyagi sur biraz yumusasin sonra tara. Bizdede vardi iki aylikken baslamisti. Yavas yavas gidiyo cok normal dedi doktor bana kendiliginde buyudukce geciyormus. Icin rahat degilse sor yinede icinde kalmasin
Lunaaaaa Yagmuur35 çok teşekkür ederim kabuklu yara gibi olunca ve bi anda çıkınca biraz endişelendim
Gizgokce-123 Lunaaaaa kızım da da vardı 1 2 aylıkken hatta şuan 9 aylık bingildagin kenarlarında vardı zeytinyağı işlemini uyguladım size kalmış bişey ☺️
SelinEce Duştan önce kantaron sürdüm sonra ince bi tarakla taradım felaket döküldü. Meğer tüm kafasını kaplamış ama hiç fark etmemişim. 3 kerede tamamen bitti diyebilirim. Bebeğim 4.5 aylık.
SelinEce SelinEce yalnız benimki kabuklu değildi. Sadece güneş ışığında görünecek şekilde diplerde yapışık deri gibiydi.
Mnk16 8naylığız bi ara geçti yine başladı şimdi doktor normal bir yaşına kadar dedi zeytinyağı sürüp tarıyordum ben
Gizgokce-123 Lunaaaaa doktorum oldukça temizlemek gerek derdi bana çünkü gittikçe çoğalıyor ben gördükçe yaparım çok çıkmıyor
Lunaaaaa Gizgokce-123 zeytinyağı baya iyi geldi 🥰 ya ben konağı hep beyaz kepek gibi sanıyordum bu değişik geldi bana ama zeytinyağ ve banyodan sonra o kepek görüntüsü geldi
Lunaaaaa Birkullanici 49 günlük 🥰zeytinyağı sürüp beklettik banyodan önce baya iyi geldi çoğu gitti o fotoğraftakilerinde çoğu kayboldu
atlasannesi1 Lunaaaaa zeytinyağ önce geçiriyor fakat bi süre sonra tekrarlıyor. Besliyor onu. Bebeyağla yapınca tekrarlamıyor