Pin_55 Arkadaşlar bebeğim Ağlak ve huysuz bir bebek . Dışarda evde uyumadığı zamanlar ağlıyor . Üç aylık . Etkinlik kitap okuma yapamıyorum . Emzirirken susuyor bir de uykuda susuyor . Sizce emzik vermeli miyim bazen susmuyor çok yoruyor
sedaozdemir Pin_55 3 aylık bebeğin bir düzeni yoktur zaten kitap okumaktan falan pek anlamaz 🥰 öyle susmayabilir yani 🥰 emzik verebilirsiniz evet siz de rahat edersiniz hem o da biraz kendini güvende hisseder
A_12ynr Pin_55 gazı falan olabilir cnm senn memende sakinliyosa emzik almazsa zorlama cnm bu sefer senide emmeyebilebilir . Ağrısı faln olduğu için yada bazen bebekler annede daha çok güvende snaanr
Rumukcum Pin_55 verebilirsiniz bence ben emzik kullanıyorum doğru emzik seçimi ile damak çene rahatsızlığı olmaz demişti diş hekimi arkadaşım. Hemde artı olarak bebeğin emme refleksi acayip güçleniyor daha çok güzel çekyır memeyi. Ben kullanıyorum.
Pin_55 sedaozdemir bi tek memede susuyor bu sefer sürekli emzirmek zorunda kalıyorum dışarı çıkamıyorum
Pin_55 A_12ynr bu sefer sürekli memede kalıyor hiçbir şey yapamıyorum hep memede olunca dışarı bile çıkamıyorum . Ben dışarda her yerde emziremem ki 🥹🥹
Pin_55 A_12ynr bi tek memede sakinliyor anlamadım durmuyor başka türlü Emziksiz sürekli meme dışarda geziyorm dakika başı memede .çünkü susmuyor