Deletedmom322 Biraz önce altını değiştiriyodum, bezi açtım pipisinin deliği beyaz bişeyle kapanmış, önce Islak mendil parçası falan sandım. Aldım baktım peynir gibi bişey tam delikte. Ne olabilir ki bu
Ygtek Deletedmom322 canım cok büyükmü bilmiyorum ama benim oğlumunda pipisinin ucunda elimle actıgımda beyaz bisey vardı doktora gıttıgımda bırşeyın olmadıgını ve pipisiyle oynamamam gerektiğini söyledi
Gyed Deletedmom322 korkma canım erkek bebeklerin genelinde olur sünnet olana kadar arada oluyor bebekelrde daha çok gözükür ama sen yinede doktora git burayla kalma
Balbebek_Egemen Deletedmom322 o erkek bebeklerinde oluyo bizim 10 aylık 6. Aya kadar veya daha fazla süre oldu artık olmuyo
Deletedmom322 Ygtek ufak bşey, oynamıyorum zaten de sadece altını değiştirirken siliyorum mecbur oraları da, aklıma takıldı ne olabilir diye
Ygtek Deletedmom322 erkek bebeklerinde oluyor bu önemli birsey değil pipisiyle cok oynamayın dedi ben iltihaptan korkmuştum hayır şişerse iltihap olur dedi
Myagz Deletedmom322 bizim doktor bezdeki kimyasallardan oluyor dedi sünnette birsürü çıktı pipisinden baya çoktu prima kullanıyorum belki ondandır
Kuckadam Deletedmom322 canim 2 3 aylikken banada olmustu hemn acile gitmistik doktor pamucuk oluyor iyi temizlemen lazim sunnet derisini geriye ittirip yikaman lazim dedi temiz tutmaya calis dedi altini actikca gunde 1 defa geriye ittirip bakiyorum daha olmadi cok sukur
Deletedmom115 Deletedmom322 Erkek bebeklerde oluyor ya kimi doktor temizleyin kimi temizlemeyin diyor birikinti gibi yani ama bazen tıkanıklık yapabiliyormuş o yüzden biraz alsanız oradakileri daha iyi olur.