Deletedmom277 Seyyahyolcu kafasına zeytinyağı sürün 10 dk beklesin sonra şampuanla yıkayın tarakla hafif bastırarak çıkar onlar
Helloyagmur Seyyahyolcu karbonatla zeytinyagini karistirip surmeyi denedinizmi ? Hemen cikiyor biraZ bekletip sik bir tarakla tarayip yikayin
Selin1 Sevilay_y mustelanin şampuanı mustelann kremi falan derken bir bakiyorsunuz baya baya mustela kullanmaya baslamissiniz ki cok pahalı :/ şampuanı 100 kremi 90
Sevilay_y Selin1 baya bi gidiyor muş ama bende daha yeni başladım zeytinyağlayıp tarayınca iyice saçları döküldü çocuğun 🤷🏻♀️
Selin1 Sevilay_y ben hiç bir sey yyapmiyorim kendi azaliyo git gide , zaten keltoş oğlum var iyice gitmesin saclaro :D
Mervemasal Seyyahyolcu şampuan almanıza hiç gerek yok konak için özel duştan önce 1 saat önce karnonet ve has zeytin yağınınkarıştırıp güzelce sürün r saat sonra yıkayıp tersten tarayın. Eğer konak yoğunsa hergğn tekrarlayın bunu tersten taramak gerekiyor yanlız. Birde saçları tararken dökülcek korkmayın😊
shuaysegul Bende mustelanın normal şampuanı ve vücut yağı var banyodan önce kafasına o yağdan sürüyorum sonra yıkayıp tarıyorum dökülmeye başladı 2 günde tavsiye ederim 👍🏻