Berilsmom13 TTNCC2302 2 yaş değil 17 aylığız ama bizde 9-10 gibi kalkıyoruz eltimin kızı 2 yaşında o bazen 11 i buluyor uyanması
Dedimolabilir TTNCC2302 bazen kizimda oyle bazende 8 de hep degisiyor. Bence uykusunu almaya bagli. Arkadasimin kizida 2 yasinda oda 11 e kadar uyuyor.
Balkuupu Boğa Burcu mu ? Ay benim kızım 11 aylık doğduğundan beri öğlene kadar uyur vallahi. Bir uyku düzeni yapamadım
BirAlparslanAnnesi Balkuupu bir uzmana danıştınız mı ? Doğduğundan beri bukadar uyuması normal değil çünki belki kan değerlerine falan bakılması gerekir
Balkuupu BirAlparslanAnnesi Takibinde olan bir doktorumuz var hiç bir sorunumuz yok 😊 uyumayı seviyor 🤷♀️ Her insan nasıl aynı değilse her bebekte aynı değildir.
2cocuk_1anne_ TTNCC2302 keşke benim de kızım o saatlere kadar uyusa Maşallah bebeğine Haziran da 3 yaşına girecek ama bu zamana kadar 8 buçuğu geçmemiş tir oda nadir 7 buçuk 8 ze doğru uyanır Bırakın uyusun hiç bir şey olmaz
yaseminoztrk TTNCC2302 bazen 11 i bulduğu olıyuor bir dönem 2 3 Ay öyle gitti ama öğle uykusu yapmıyordu haliyle. Şimdi 8.30 9 gibi uyanıyor sabah. Devam eder inşallah geç uyanınca da öğlen uykusu yapmıyor çünkü akşam olunca uykuya bunalıyor