Canays Merhaba arkadaşlar bebeğim 5 ay 6 günlük oldu henüz ek gıdaya başlamadım. Sizler ne zaman ne ile başladınız nasıl bir yol izlediniz paylaşabilir misiniz?
Akrkle Canays bebeğinizin kilosu nasıl biz biraz kilodan kaynaklı 6 ay da başladık 3 gün kuralı ile buharda haşlama yaparak hareketlerinden gözlemleyin bebeğinizi hazır olup olmadığını
starwomen Canays 5.5 aylıkken yoğurtla başlamıştım.3 gün kuralı ile devam ettik. Yoğurt, meyve, sebze şeklinde ilerledim ama çoğu uzman önce sebze sonra meyve şeklinde ilerletiyor. Tadımlarda 1 öğün vermiştim. Sonra 2-3 kademeli şekilde ilerledim.
Akrkle Akrkle https://blog.mutlubebekleriz.com/bebek-bakimi/ek-gidaya-baslarken-vermeniz-gereken-besinler-ve-olculeri/
cinartos0 Akrkle Merhaba bizde 6 ay 15 günlüğüz. Ek gıdaya devam. Bisey sormak istiyorum size ben önce emziriyorum yarım saat sonrada kahvaltı veriyorum doktor bu şekilde söyledi. Siz nasıl yapıyorsunuz? Bazen öğlen çorba yapıyorum. Ya da kahvaltı ve ikindi de sadece yoğurt veriyorum Yani tariflerim çok ama nasıl aralıklarla hangi öğün versem kafam hala çok karışık
Akrkle cinartos0 tadım ilerledik bi süre bizde aynı şekildeyiz bazen ek gıda aldıktan 10 dk sonrada emmek istiyor veriyorum nasıl çorbalar veriyorsunuz sade sebze yemek istemiyor zorlamak istemiyorum ben de