Dildarhatun Grkmmm-35 9.5 aylık biz kundaktan devam 🥲 Şimdilik tek kötü yanı sabah uyanınca dönmeye çalışıyor ve yüz üstü olunca eliyle kendini yukarı kaldıramıyor. Hemen ağlıyor zaten açıyorum o zaman.
Grkmmm-35 Melisuzunoglu Çok zorladı beni de tek kolunu dışarda bırakıyorum yüzüyle gözüyle oynuyor çiziyor uyumuyor 🙄
Melisuzunoglu Grkmmm-35 aksam 8.30 uyuttum 12 de kundagini actim devam etti uykuya 4.30 a kadar uyudu sonra uyandi geri uyutmam 1 saati buldu onda da yarim saat uyudu yine uyandi 6 da güne başladik🙄🙄🙄
Theanne Aynı sorunu yaşıyorum 3 aydır defalarca denedim ama her defasında uyandı ve huysuzlandı üstelik şaşıracaksınız ama 6 buçuk aylık bebeğim hâlâ başaramadım.
Grkmmm-35 Theanne kimi bebekler çok çabuk alışıyorlar ama kimisi alışamıyor bence çevremde hiç zorlanmadan bıraktıran var. Yaz geliyor artık bırakmak lazım Allah yardımcımız olsun 😅
Dildarhatun Grkmmm-35 sağ Salim kundağı bırakmayı düşünüyorum tabii Ama gel gör ki ayaklarını bisiklet sürüyor gibi yapıyor. Eliyle emziğini oynuyor uyuyamıyor