Hzrymn 4 aylık bebeğim inanılmaz derece de elini ağzına sokuyor, elini ağzına sokmaktan oyuncaklarıyla oynamıyor ve ağzı aşırı derece de akıyor , normal mi ? Çözümü var mı ? Ayrıca gece çok sık uyanmaya ve sık emmeye başladı? Ne oluyor bu çocuğa böyle ?
benkosarim Hzrymn Allah kolaylık versin 4 ay yatağı bu elleri dişini kaşıdığı için sokuyor vallahi öyle tahammül edeceksiniz inşallah çabucak geçer atak haftaları çok kötü oluyor
Serrakusum Hzrymn benim kızım da aynı durumda 2 aylıktan bu yana elleri ağzında. Şu an 4 aylık ama sürekli elleri ağzında artık midesini bulandırıp öğürüyor ama yine de uyanık olduğu her an ellerini yiyor. Önceden yumruk olarak sokuyordu şimdi parmaklarını keşfetti iki parmak şeklinde sokuyor
Alparslanmoms_ newmom15 Oğlum da ellerini çok ağzına sokuyor hatta yumruğunu bile. Emzirirken de aynı şekilde parmağını sokmaya çalışıyor. Salyası da var. Bazen uykusu olduğu halde direniyor zor uyuyor. Emmeyi aynı şekilde bazen zor emiyor.
Hzrymn benkosarim geceleri çok uyanıyor , artık öyle uykum var ki , gündüz de uykuları yarım saat🤦🏻♀️ ne bi iş yapabiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum
lilys benkosarim bizim atak haftamız bitti ama hala aynı dişleri çok kaşınıyor. Sadece atak haftasından daha az sanırım.
Hzrymn Alparslanmoms_ evet ağzında meme ya da emzik varken elini sokmaya çalışıyor, eskiden çok kusuyor diye üst baş değiştiriyordum şimdide salyasından ıslanıyor 🤦🏻♀️ yine ısrarla üst değiştiriyoruz
Hzrymn Serrakusum evet ıslak ellerini de gözüne sürüyor sürekli ovuşturuyor, bu kez gözleri çapaklandı, doktor elini önce ağzına sokup ıslatıyor sonra gözlerine de elliyor o yüzden çapaklanmış dedi
DmrScl Hzrymn bizde 4 ay 9 gunluguz 3. Aydan beri dis etlerimiz cok kasiniyor . Doktorumuz jeli onermedi. Tetagil diye toz ürün var onunla dis etlerine masaj yapiyorum bir sure kasintisini aliyor.
lilys Hzrymn çok kaşıntısı olduğu zaman sürmem için Tetagil önerdi doktorumuz ağrısını falan alır dedi. Biraz rahatlatıyor, çok zorlandığı zaman sürüyorum damaklarına. Toz şeklinde ben parmağıma sürüp damaklarına masaj yapıyorum öyle hoşunada gidiyor 😅
Hzrymn DmrScl aa bende jel almayı düşünüyordum ama bende sizin aldığınızdan alayım bari ama doktora sorup öyle alsam daha sağlıklı olur galiba 😕
Hzrymn lilys inanın çıldırıyor elini ağzına sokmak için , elini çekiyorum ağzından , kızıyor bana , napıcamı şaşırdım 🤦🏻♀️
DmrScl Hzrymn bizde ayniyiz surekli salya eller agzinda hatta artik parmaklar yetmiyor yumruk halinde sokuyor ve hep islak dis etleri bembeyaz . Evet muhakkak sorun ilac gibi degil zaten bitkisel icerikli tadıda sekerli cocuklar seviyor
lilys Hzrymn bizimde bazen cıldırıyor ama ben çekmiyorum ellerini ağzından bırakıyorum kaşısın eliyle 😅
lilys DmrScl sizinde isilik oldu mu salyalardan. Gıdısı çok kötü isilik oldu bizim. Sürekli ıslak geçiremiyoruz bir türlü.