Ozlem2904 Günaydın hanımlar Oğlum 15aylik yaklaşık 2 3 haftadır Yumurta yemeyi reddediyor. Önceden yoğurtlu, labneli yapardım yerdi şimdi onlarida yemek istemiyor direkt tükürüyor paşa bey… bu sabah tarhanali yoğurtlu denedim öneri üzerine direkt tükürdü yine. Kahvaltıda poğaça yada kek içinde yiyor bir tek. Siz nasıl verebiliyorsanız?
Nursena0606 Ozlem2904 yarım yufk, biraz yoğurt ve yumurtayı çırpıyorum. Börek gibi oluyor. Bugün onu yaptım. Normalde her şekilde yiyor. Birde yumurta salatası yapabilirsiniz. Haşlanmış Yumurta, haşlanmış patates, yeşil soğan, lor peyniri. Bu da güzel oluyor.
Guler123_ Ozlem2904 bizde 9 aylığız bizde 2 haftadır yumurtayı reddediyor bende vermiyorum dönem dönem yemiyorlar bu aralar peynir ve yumurta yemiyor bende bizimle oturtuyorum elini neye atıyorsa öyle veriyoruz hatta az önce doymadigini düşündüm yoğurt ceviz karıştırıp vermeye çalıştım onuda yemedi bende vermedim koltuğa uzandım
Bertugnunannesi Ozlem2904 ben karıştırıp veriyorum 13 aylık oğlum yarım muz 2 dilim avokado bir adet bebe bisküvi yumurtanın sarısı baden veya ceviz rendesi tahin pekmez(veya keçiboynuzu özü) labne peynir bir bucuk tatlı kaşıgı biraz yumusatmak için ıhlamur bunların hepsini karıştırıp yediriyorum sonrada salatalık yediriyorum zaten baska şeyleri imkanı yok yemiyor birde yayla corbası yapıyorum içinde yumurta olduğu için oradan da alıyor eskiden beyazını sade yerdi artık agzına bile sürmüyor malesef
gulay-34 serife1204 ne kadar muz koyuyorsunuz bı yumurtaya denemek istedim bende normalde haşlayıp muzla veriyorum