Buseye2 Kızlar bu sabah sağlık ocağı kontrolümüz vardı bebeğim 3 aylık mama ile besleniyor doktor yavaş yavaş yarım oturtmaya başla dedi sizce ne yapmalıyım
menek16 Buseye2 bizim de öyleydi zaten kendi de çok istekliydi oturma olayına takipli doktorumuz muayeneden sonra ihtiyacına cevap verip çok kısa süre destekli tutabilirsiniz dedi kucakta oturtmaktan ziyade yüzü dışa dönük kolumla tutuyordum yine de :) 4 aylıkken oturttum destekli 6ay 10 günlüktü sanırım desteksiz oturdugunu tesadüfen gördüm
Haffuse Cok kisa sureli zaten kucaginda 5 dk falan… Gelisimini kontrol etmisler, basini rahatlikla tutuyorsa,doktorlar oturtmaya vasalanabilir diyor… Yine de senin icin nasil rahat ediyorsa oyle yap, Ben kizimi 3⁵ aylikken oturtmaya baslamistim…
Buseye2 Haffuse yüz üstü yattığı zaman falan başını çok iyi kontrol ediyor en iyisi de bende deneyip göreyim
hepi_anne 3un aya yaklasirken oturtmaya başlamıştım asla yatmiyordu. Hevesliyse oturdun kucakta yarim çok mutlu oluyorlar
RabiaKezici Yavaş yavaş otutturabilirsin fakat uzun otutrtma beli ağrır şu an 5 aylığız destekle oturuyor
Buseye2 RabiaKezici kısa kısa sürelerle başlayıp zamanla süreyi uzat dedi doktorumuz çok istekli zaten kendisi de
Buseye2 menek16 evet çok istekli yatarken elinden tuttuğum zaman kendini öne atıp kaldırmaya çalışıyor yavaştan oturmasına yardımcı olmaya başlayım o zaman 🌸
menek16 Buseye2 dikkatli ve temkinli olduktan sonra bi şey olmaz Allahın izniyle bazı konular da katı bi anneydim ta ki doktorumuz ihtiyaçlara cevap vermek lazım diyene kadar :)