Melike353 Kizlar alışveriş yaptığınız güvenilir kaliteli sayfalar var mi bayramlık bakicamda mağazalarda hep standart şeyler var hiç hoşuma gitmiyo
Pinrsnl Melike353 kiwikidocom diye bir sayfa var ben alışveriş yapmadım ama burdan birinden duymuştum takibe aldım kız bebekler için güzel şeyler var benim ki erkek olduğu için almadım hep aynı şeyler fiyatları da gayet iyi
anestod Melike353 Instagram değilde bence dolaptan bakın. Çok güzel kıyafetler var çocuklar için. Hem daha güvenilir geliyor bana.
Deletedmon_65 Melike353 minicity den çoğu şeyi birde civilbebe var outlet bölümüne çok uyguna takımlar tulumlar koyuyorlar bu ikisinden alıyorum genelde civilbebenin outlet bölümüne bakın derim
Melike353 Pinrsnl bakiyim bi kızım var benimde teşekkür ederim güvenmek zor malesef dolandırıcı çok eşime ınstgramdan alcam deyince itiraz ediyor hemen 😄
Pinrsnl Evimamin031120 ay kesinlikle ya hep aynı şeyler bı de kızlara bakıyorum cıvıl cıvıl elbiseler etekler şortlar 😂
anestod Melike353 bazıları konuşunca kargoyu kabul ediyor ya en azından ınstagram’dan guvenli geldi bana.