Roza_dilan Bebeğim battaniye de saklamadan uyumuyor hamak alsam aynı hissi verir mi bebekleriniz hamakta nasıl zaman geçiriyor rahat uykuya geçiyor mu bende almak istiyorum ama işe yaramaz boşa gider diye korkuyorum
Kerem_k1 Roza_dilan bizimki sallanma delisi olmuştu. Sallama durunca uyanıyordu. Uykular haram olmuştu. Tabi her bebek farklı sizde nasıl olur bilmem.
esengl03 Roza_dilan ayakta sallamaktan iflagim kesilmisti ve annem sans eseri cocukda bende rahat edim diye hamak almisti 5 aylikti ondan sonra uyku sıkıntisi cekmedim 20 ayliga kadar salladim heryere goturdum tasidim cizgi filmide onda izledi yeri geldi
gecekusu_- Roza_dilan işe yarıyor muhakkak alın derim ki benim bebeğim sallanmayı çok sevmez ona rağmen hamağına yatınca uyuyor tavsiye ederim ☺️
Sedanur08y Hatta bugün buraya satılık olarak koycam 1 yaşından sonra binmiyo bı bak beğenirsem benimki mini City hamagi birazda yuklayecem
Melike353 Roza_dilan ben kullandm çok rahat ettim e bebekten almistm kurtaricim olmustu vallahi ama dönmeye başladıktan sonra kullanmadım düşer diye
ZeynepByln Dlk55blt-rdvn ilk zamanlar çok kullandım çok işime yaradı ama sonra dediğim gibi 3.ayda dönmeye başladı düşer dediler korktum bende ne olur ne olmaz diye kaldırdım şimdi pış pış ve süpürge sesi açıyorum o şekilde uyuyor