Merhaba kızlar oğluşum 6 ay 24 günlük mama olarak devam ediyoruz ama 5.aydan itibaren tadımları yaptırdım herhangi alerjik aöz konusu olmadı fakat çok hareketli bir bebek öğlen uykularımız 30-40 dk 3 kere yapıyor gece uykumuz en geçç 9 da uyuyor sabah 7-8 arası kalkar ve gece 2 kere uyanır sadece gece beslenmeyi pek kabul etmeyen bir bebek en fazla içtiği 60-80 cc dir sabah ilk mama veriyorum ve mama olarakda hala daha 130-50 cc yi geçemedik sonra ilk uykusuna geçiyor kalktıktan sonra yumurta sarısı irmik pekmez labne elma armut yada bebe bisküvisi ne varsa karıstırarak verıyorum yemıyor desem yalan olur gün içinde oyle dolu kaseyi bitirmiyor ama az da yemiyor neyse öğlen çorbasını içiriyorum yada yogurt muz vs veriyorum akşama doğru meyve püresi yapıyorum bi güzel yiyor tabi aralarda yine 90-120 cc mamasını içiyor ama hala daha 7.200 gr ne yaptıysam kilo alan bi bebek değil her öğünden sonra suda içiyor. Kiloyaa çok takılan biri değilim çok şükür bugüne kadar bi kere hasta oldu onun haricinde olmadı ama ne yaptıysam kilo alımı çok yavaş sizlerde durum ne 🤦♀️