Zynpgmt Bebeğim sürekli mızıl mızıl. Uyumak istiyor ağlıyor 10 dk sonra uyanıyor yüne ağlıyor karnı tok sırtı pek nedenini çözemedim.😅 acaba bir yeri mi ağrıypr yoksa ikinci ay çilesi mi sizce?
Eslimebrar Zynpgmt geçmiş olsun canım. Bizde çıktık o ataktan zordu rabbim yardımcın olsun. İştahı nasıl?
Berenezgi46- Zynpgmt kolikte olabilir eğer her gün aynı saatte yapıyorsa belli bir saatten sonra bitiyorsa kolik olabiliyor inşallah değildir
Kbrasaf Zynpgmt büyük ihtimalle canım valla bizimki de böyle herşey yolunda çok şükür ama yine de mız mız ağlıyor uyanık kaldığı süre boyunca yıldım artık sesinden 😂
Zynpgmt Eslimebrar İştahında şimdilik fazla değişiklik yok da böyle olunca endişelendim. Uyumak istiyor uyuyor ama kucaktan bırakınca çığlık kıyamet. Ne kadar sürmüştü sizin?
Zynpgmt prensinannesi_ bizim de var aslında bir hafta daha da erkenden gelmesi hoş olmadı daha devam etmez inşallah 😅
prensinannesi_ Zynpgmt bizde şuan girdik galiba kucakta uyuyk yerine bırakıyorum 10 dakka sonra uyaniyo napicam saatim valla ya
Zynpgmt Berenezgi46- yok çok şükür öyle bi sıkıntımız en azından şimdilik. Bu böyle uyumak istiyor da uyumaya da direniyor gibi bir ağlama. Garip😅😅🥲🥲
Zynpgmt Kbrasaf Geçmiş olsun size de 🥹😅 eskiden emziği vardı susardı sayesinde şimdi onu bile almıyor bazen.😵💫😵💫
Kbrasaf Zynpgmt bende vazgeçiyordu minnacık pekmezi suyla açtım ona bir toplu iğne başı kadar değdirdim verdim hemen aldı valla geri uykuya dalışı en azından onunla daha kolay oluyor
prensinannesi_ Bide bizde beslenmesinde de sorun var aç ama katiyen emmek istemiyor zar zor odayı turlayarak emmesini sağlıyorum