Eminenur_43 Anneler yenidogan bebegime gün içinde ev işlerimi yapabilmek adına kanguru kullanabilirmiyim sizce bir sıkıntısı olurmu
Sinem61 Eminenur_43 sling kullanın ben çok rahat etmiştim hatta bebek de çok rahat ediyor . Kalçaya zararı da yok
Eminenur_43 alintugce34 evet sık uyuyor ama ben odadan cıkınca aglmaya baslıyor yanlız bırakmaya korkuyorum
Merveyavuzaras Eminenur_43 sling kullanın çok küçük sevibebbenin bel.destekluleri daha rahat bağlanıyor ben evde onu kullanıyorum 1 aylıkken kullanmaya basladim5. Ayimizdayiz
bebekece Eminenur_43 diğer arkadaslarda söylemiş zaten ben sling kullanıyorum halen kanguru uygyn değil ama bebegın rahat uyuması lazım sürekli iki büklüm orda kalamaz bence onun yerine tekerlekli bi anakucağı alın yataken sürerek istediğiniz yere götürürsünüz
Sinem61 Eminenur_43 satın almıştım evalingo markası. Herkes o markayı tavsiye etmişti ben de çok memnun kaldım. Dolaptan ikinci el aldım
bebekece Gzdeeee ben sling kullanıyorum yenidoğandam beri kanguru belimi agrıttı bikerw arkadasımdan ödünç almıştm. Neko markasınınkini kullanıyorum şuanda 8 ay 4 günlük yaklaşık 8 bucuk kilo gayet rahatız