Nebahat123 Doktorum önerdi ama kullanmakta kararsızım,bir iki kere verdim sonrasında araştırma içine girdim hadi bişey olursa diye,kendi doktorum ara ara verebilirsin dedi ama sizlerede sormak istiyorum?vicdanen kötü hissediyorum hadi bişey olursa diye yavruma
Merveyavuzaras Nebahat123 benim oğlum hiç uyumuyodu kendini yoruyor ve kilo alımı azalıyor diye doktor 5 aylık bebeğime 5 6 damla dedi aldım ama cikcasi ben hiç faydasini göremedim belki az verdik diye oldu ama , sizin bebeğiniz kaç aylık veya yasinda
Angelll35 Nebahat123 ben yaklaşık 1 aydır veriyorum çünkü kızım hiç uyumuyor gece 3-4 e kadar oturur olmuştu doktorumuz önerdi çünkü çocuğun uykuya ihtiyacı var yine çok erken uyumuyor benim kızım ama 11 12 gibi veriyorum o saatlerde uyuyor sabaha kadar
Nebahat123 Angelll35 sürekli mi veriyosunuz yoksa ara ara mi irde kaç damla.beyin gelişimine kötü rtkisi var vs vs yorumlar okudum ve korktum
Ekinveannesi Nebahat123 Beyin gelişimine kötü etkisi olan bir şeyi doktir neden önersin? Bu yorumları yapan kimler? Doktordan daha fazla bilgi sahibi kişiler sanırım…
Angelll35 Nebahat123 valla doktor önerdi bilmiyorum ki gerçekten kötü etkisi var mı? Doğduğundan beri götürdüğüm doktorumuza danıştım çünkü hiç uyku yok gece gündüz bende çok yıprandım çalışıyorum aylarca uyumadan işe gittim geldim sinir sistemim çöktü belki de bunları göz önünde bulundurarak kullanabilirsiniz demiştir çünkü çocuğun beyin gelişimi için uykuya da ihtiyacı var
Angelll35 Nebahat123 ben 1 aydır neredeyse her gece verdim uyku düzenini kurabilmek için doktor önerisi 40 damlaydı ama 40 damla biraz fazla gibi geldi bana 30-35 arası veriyorum 2 yaş
Nebahat123 Ekinveannesi hatta burada yapılmış yorumlar eski gönderilerde orada gördüm açıkçası,çoğu doktor onermiyo falan denilmis,bunu bebeğinize nasıl yaparsınız vs vs yazmışlar bı arkadasa
Nebahat123 Angelll35 bende aynı durumday in k işe gidiyorum işte uyukluyorum,saat 3te uyaniyo gündüz akşam 10 11 e kadar tekrar uyku asla yspmiyo.8 aylık ve gündüz 2 uyku yapiyo son uyku 3te bitiyo.aslinda uzun uyuyo bu iki uykuyu 1.5 saat uyuyo her uyuduğu da ama akşam uykusu olduğu halde uykuya geçiş yapmiyo
Nebahat123 Angelll35 bizimki 8 aylık 7 damla fapan veriyorum benama böyle yorumlar okuyunca korktum biraz o yüzden danışmak istedim
Angelll35 Nebahat123 sizinki biraz küçükmüş ama ben 2 yaşına girdi öyle vermeye başladım o aylarda diş oluyor atak oluyor çok çektik biz 2 sene hiç uyumadık diş dönemlerinde sabaha kadar ağlıyordu hiç uyumadan işe gidiyorduk uyku gerilemesi oluyordu yine sabahlara kadar uyumuyorduk siz biraz daha direnebilirsiniz bence