nazlimom_ Sadeturkkahvesi evet bugün bulgurlu tavuk çorbası yaptim bizde içtik içine tuz atıp cok güzel oldu😅
Umutveannesi Sadeturkkahvesi şehriyeli tavuk çorbası, haşlanmış tavuk, ızgara veya kızarmış her çeşitini yiyor 11 ay 21 günlük. Bizimki etçil et ve tavuk seviyor
Sadeturkkahvesi Dogadilara gdo muhabbeti varya çok kişiden yedirmiyorum fln dediğini duydum ondan sormak istedim köy tavuğu aldım ama çok sertti yemedi normal tavuğu seviyo sadece
Sadeturkkahvesi Umutveannesi gdo muhabbeti varya çok kişiden yedirmiyorum fln dediğini duydum ondan sormak istedim köy tavuğu aldım ama çok sertti yemedi normal tavuğu seviyo sadece
-Ozge- Sadeturkkahvesi 6 aydan buyana veriyorum 6 aylıkken eline alıp kemiriyordu 🙂 şimdi 16 aylık her şekilde yiyor imkan oldukça köy tavuğu ama normal tavukta yediriyorum
Sadeturkkahvesi -Ozge- gdo muhabbeti varya çok kişiden yedirmiyorum fln dediğini duydum ondan sormak istedim köy tavuğu aldım ama çok sertti yemedi normal tavuğu seviyo sadece
Dogadilara Sadeturkkahvesi malesef ki GDO’lu ürünler sürekli karşımıza cikcak yedirmemekle kacamayiz illaki ki yicekler organik alınanlar bile ne kadar organik tartışılır
Bebetom42 @Sadeturkkahvesi pirinç pilavının içine minik minik didikliorm o şeklde yiyor yogurtlarsanz da anlamaz belki
Sadeturkkahvesi Dogadilara evet haklısın ama özellikle tavuk duyuyorum bnm oğlumda çok seviyor haftada 2 garanti yiyyor çnkğ normalde fazla yemek yemez sırf tavuk yiyyor diye öecbur yapıyorum
Namkol Sadeturkkahvesi internetten şehrinizde nerde hangi markette var bakabilirsiniz. Helal kesim, hem gezen tavuk hemde bitkisel yemle besleniyor tavuklar