Bizimhikayemiz Kizlar oğlum 1 bucuk aylık inek sutu alerjisi var o yuzden laktozsuz inet sutsuz mama kullaniyoruz 1 haftadir kakasinda asiri yogun mukus var sümük gibi normal mi ?? Aceba genzinde balgam var ordan mi gidiyor diye düşünüyorum
Tosbikkkk Bizimhikayemiz kuzum bebeklerin bazılarında öyle oluyor zararsız bişey Benim oğlanda vardı büyüdükçe gecti
Srpapatya Bizimhikayemiz benim kız 5 aylık oalna kadar kakası hep öyleydi yeni geçti canım şu an 6.5 aylik
Biz3kisiyiz_ Bizimhikayemiz benim kızım 9 aylık bizim ilk başta kaka da mukus falan baya bi belirti vardı alerji için sadece kan yoktu. Ben sadece emzirdigim için ben diyet yaptım katı bir diyetti benimki 1 ay yaptım ama kaka da mukus asla gitmedi. Doktorumuz bunun alerji ile direkt ilişkili olmayacağını söyledi kakanin geçişini kolaylaştırmak amacıyla da bu şekilde mukus olabileceğini söyledi. Ben hem çocuk doktoruna gittim hemde alerji çocuk doktoruna . Ek gıda ya geçtikten sonra bu mukus bittiyor zaten
Bizimhikayemiz Tosbikkkk anladim kuzum doğduğundan beridir var aslinda ama az az bugun baya çoktu herhalde dedm genzinde balgam var ondan mi oluyor sana ozelden yollasam kakasini yorumlar misin
Tosbikkkk Bizimhikayemiz inan hiç yollamana bile gerek yok canım çünkü benim oğlan aylarca mukuslu kaka yaptı doktora sordum kaç kere Mukus tek başına seni korkutmasin dedi Mukusa kan eklenirse alerji dedi
Bizimhikayemiz Tosbikkkk rengide tuhafima gitti ama saten alerji icn özel mama kullaniyoruz aceba ben bi iki gun sut urunleri yedim az birsey oda etki etmiş olabilirmi gunde 1 kere emziriyorum ama daha cok mama içiyor
Ecekuzusu Bizimhikayemiz emziriyorsan etkiler canım süt ürünü tüketmen ama kan olursa dikkat etmen gerekir
theazulla Bizimhikayemiz canım benim çocuğum da alerjik Mama kullanıyor ve mamaya başladığımdan beri mukuslu kaka var bende korkuyordum ama tek değilmişim normaldir heralde doktor kontrolünde soracağım
Bizimhikayemiz theazulla valla çok tuhaf bitmesi gerekmiyormuydu bende gidince sorucam aradm ama gormesi daha mantıklı
Maweriko Balgam kakaya geçmez o şekilde. Bence senin sütünden geçmiştir. Benim kız da yeni ek gıdaya başladı muz verdim bugun kakası dediğin gibi mukusluydi.muzun zararı olur mu ki
Bizimhikayemiz Maweriko kuzm ben emzirmiyorum nerdeyse 2 gunde 1 kere 60 ml iciyor anne sutu bebeğim mama içiyor sadece doktor bana balgami bebekler kakalariyla attigini söyledi
Biz3kisiyiz_ Maweriko bu arada balgam kakayla atılır bebek balgamı ağız-burun yoluyla atamazsa kakayla atar . Bizimhikayemiz