Ozlmciftci1 duygu59- bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak hem anne sütü hem mama içiyor 100 cc veriyorum sütüm doyurmuyor onu 2 gün öncesine kadar bende 60 veriyordum galiba doymuyor diye düşündüm yukselttim
E-urey duygu59- benim kızım birkaç gün sonra tam beş aylık olacak 3 saatte bir 90 cc içiyor zorlasam da içmiyor fazlasını hatta zorladığım zamanlar kusuyor gerçekten böyle 1 aylık bebeklerin 90 cc içtiklerini gördüğüm zaman çok şaşırıyorum
Alya18 duygu59- benim bebeğimde 3 aylık anne sütü veriyorum +60 cc mama veriyorum ama bu cc olayı her bebekte farklı bence deneyerek görüyo insan
Karsubarlas Cuma günü 1 aylık olucaz 3 saatte 90ml içiyo bazen 4 saate uzuyo yada 2 saate acıyo değişiyo. Ama bebekten bebeğe değişir kilo alımı normalse hiç kafaya takmayın
Melmus E-urey kilosi nasil peki dogum kilosu suan kilosu bizde zorla ixioruz 90 i hatta iki gundur dahda zorluo delirmek uzereyim
E-urey Melmus 3 kilo doğdu şu an 6 kilo beslenme saati geldiği zaman içim acıyor artık sürekli zorla beslemekten
Adenveannesi duygu59- canım bana biraz az geldi benimki de 3 aylık 2 saatte 90 cc içiyordu doktorum 120ye geç 3 saatte 1 120 ver dedi şuan öyle yapıyorum birde atalım dönemi olabilir bizimkinin de iştahı yok 3-4 gündür hep kalıyor mama
Melmus E-urey of bende oyleyim inan bunaldim disari cikip gezesim gelmiyor yeme sikinti olunca nolur gik demeden icse 90 i bitirse yok 30 dk suruyor icmesi iki gundurde ogurtuo kendini korkuyorum kusacak
E-urey Melmus 90 cc mama yapıyorum neredeyse 30 cc içirene kadar soğuyor gidip bir daha sıcak su kaynatıp içinde ısıtıyorum o 90 cc mamayı içirmek için ne kadar uğraşıyorum oradan anlayın artık önceden emziği veriyordum onu çekip hemen biberonu verince içiyordu biraz mamayı ama artık onu da anladı ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım
Ruya_sahin35 Melmus hayattan soğuyor insan gerçekten içmediklerinde, onlar içmediği zaman sanki bizler açız onlarin yerine ama benim kızda asla acıkma hissi yok
Melmus E-urey doktora aordunmu ben doktora gitmekten biktim bisey dedikleride yok ama nereye kadar boyle olacak aklim almiyor
E-urey Melmus atak dönemi olabilir vs deniliyor hep gerçekten yoruldum gecenin bu saatinde uyandı mesela ama mamayı içmiyor çıldırmamal elde değil
Ruya_sahin35 Melmus bizde bu şekildeyiz doktor bi sekilde icir diyor gerçekten bunun başka yolu yok mu ya
Nileppp Bebeğiniz de reflü olabilir. Benzer şeyleri yaşadık doktorumuz reflü dedi her reflü de kusmak şart değil eğer ağzında içinde geveliyorsa sürekli yutkunuyorsa hıçkırık fazla ise reflü belirtisi, mama ağzına geldiği için içemiyor olabilir