aliMommy prensoglm üst solunum yolu veya idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım herhangi başka bir şikâyeti var mi
prensoglm aliMommy hastaneye götürdüm canım serum taktılar tahliller yaptılar her tarafını deldiler Yavrumun çok şükür temiz çıktı şimdi yeni fitil verdim canm
Neessee prensoglm geçmiş olsun. Benim oğlumda ateşlendi. Kanında mikrop çıktı sizde bi dr götürün antibiyotik tedavisine başlanıldı. Dr önerdiği ateş düşürücüyü kullanın. Ateş şakaya gelmez çünki. Gece 4 te gittik biz hastaneye
prensoglm Neessee cnm zaten hemen bnde götürdüm kendi doktoruna serum verdiler tahlilller temiz çıktı fitil verdi bide bu gecede beşikte yattığı yerde kustu ishal olmuş oda sırtına kadar çıkmış yavrum gık demeden yatıyor daha
prensoglm Neessee hiiç bilmiyorm gece yine 2 kere kustu uyurken kusuyor beşiğinde bide genzine kaçıyor allah göstermsin boğulacak gibi çırpınıyor hayla çok huysuz
Ert15nagi2019 Sareminel canm benim bebis te dos cokardi ,bi yerde okumistum dis ates yapiyo ama fazla yapmaz sicaklik olur .bizim ki de gecen ateslendi 38 e soguk alginligi cikti .
Ert15nagi2019 prensoglm canm biz de 7 10 gunluguz yeni dis cikardik biraz ates huzursuz yememe oluyo ,biraz huyuna gidicez artik bebslerimizin
prensoglm Ert15nagi2019 ayy canm zaten öyle daha şimdiden yavrunun her dediği oluyor valla şimdi ki bebekler çok şanslı
Ert15nagi2019 prensoglm hep sansli olsun hep mutlu olsunlar hep saglikli olsunlar onlar canlarimiz onlar bizim 😍Allah butun bebekleri mutlu etsin