prensoglm Kızlar bebeğimin 38.6 ateşi var ilk defa böyle birşey oldu ne yapmalıyım yeni ölçtüm daha nasıl
Cananfth prensoglm ılık bir banyo düşmezse 38 in üstüne çıkarsa sadece calpol yine düşmezse acile götür allah yardımcınız olsun korkmayın geçer çocuğu sıkı giydirmeyin kolunun altına boynuna yaş bez koyun geçer inşallah
Janss prensoglm 38.5 üstü ateş düşürücü gerektirir . Ilık duşa rağmen düşmeden devam ederse hastaneye gitmek gerekir . İlaç verdiğiniz saati not edin . Geçmiş olsun .
Ataayse prensoglm ben genelde paranox fitil veya calpol veriyorum ama buna karar verecek olan kişiler doktorlar bence bi görünün saat kaç olursa olsun çünkü bize iyi gelen size dokunabilir 😶 Geçmiş olsun 🙁
Zahidefem prensoglm ustunu cikar ama bulundugu ortam soguk olmasin ilik dus aldir calpol ver gecmezse doktora getir
prensoglm Cananfth işallh canm allah razı olsun duş aldırmayla ilaç vermeyim üstünü değiştim eğer düşmzse hemen götrcm
Sareminel Benimde bebeğim şuan ateşli ve kafası çok ateşli 38. 4 e çıktı şimdi 37.6 hastaneye gidip gitmeme arasında yım dişide çıkıyo ama diğer dişlerde böyle olmadı
prensoglm Sareminel acaba benim bebeğim de mi dişi için böyle 7 aylıl olmasına 1 hafta var ilk defa böyle oldu sürekli ağlıyor
Ert15nagi2019 Sareminel canm benim bebis te dos cokardi ,bi yerde okumistum dis ates yapiyo ama fazla yapmaz sicaklik olur .bizim ki de gecen ateslendi 38 e soguk alginligi cikti .
gamzenangamze prensoglm ayakalrının altını lımonla ovala insaAllah düser olumlu düşün olumlu olsun ☺️
Sareminel prensoglm benim bebeğim 6 ay 16 günlük 5 tane dişi çıktı 6.sı çıkıyo galiba çok hızlı çıkardı bir aydır diş acısı çekiyoruz ama bugun ilk defa ateşi çıktı sizinkide kabardıysa diştir 😔
Ert15nagi2019 prensoglm canm biz de 7 10 gunluguz yeni dis cikardik biraz ates huzursuz yememe oluyo ,biraz huyuna gidicez artik bebslerimizin
Zahidefem prensoglm kol altina koyulan ates olcer dogru olcer ama elektronik olanlar aninda olcenler yuksek gosteriyo benimki daha dogrusu oyle
Ejderhahavva prensoglm en normali koltuk altı kulaktan falan ölçmeyi ilk kez duyuyorum Allah korusun bişey olur dikkat edin 🤚
prensoglm Sareminel hiç anlayamıyorm kabarıp kabarmadığını işallah keşke diş olsa başka birşey olmasında
Sareminel prensoglm kabarığı belli olur anlarsınız diş etinde bir değişiklik yoksa bilemiyorum ama bende anlamam diyodum kabarınca anlıyorsun inşallah diştir kuzularımız iyi olsun inşallah başka hastalık vermesin rabbim
prensoglm Zahidefem sürekli ağlıyor kulağından ölçüyüm. Derken ters döndü içine fazla girdi bide ona canı yandı allahım yaa