Anne980 Kızlar sütüm az bebeğim 38 günlük doymuyor süt arttırmak için ilaç veya yiyecek ne önerirsiniz. Bebeğim doymadıkça üzülüyorum açıkçası.
Cancu1616 Anne980 imom latte öneririm birde humana çay - dut kurusu kaynat iç-boza bunları bir deneyin sakin kalın ve ılık duş yada memelere sıcak kompres
twogirlmom Anne980 ben ilk ay anne çayı,bestlak damla ve humana cay kullanıyordum çok iyi geliyordu şuan 6. Aydayiz i mom latte ve solgar kullanıyorum ama süte en iyi etki tahin pekmez muhteşem bir süt arttırıcı. Pekmez el yapimiysa daha guzel
Yalpp Anne980 su iç canım ve bulduğun her fırsatta dinlen gerçekten bu ikisi kadar etki eden hiç bişi yok
Aselzumraannesi Anne980 doğum yaptığım günden bu yana ayva kompostosu içiyorum 2 tane ayvayı kabuklarını soyup küp küp doğrayıp komposto yapıyorum günde 1 lt felan içiyorum inanılmaz etkisi var deneyin bence hem doğal
edafmo Anne980 Solgar brewers yeast vitamin kesinlikle. Düzenli kullanımda çok çok işe yarıyor. Ben hem Solgar brewers yeast vitamin ve hipp anne çayı tüketiyorum düzenli olarak ikisi de işimi görüyor. Yiyecek olarak da en çok hurma ve tahin helvası tahin pekmezden fayda görüyorum