lilys Bebegim yarın 4 aylık oluyor. 3-3 buçuk aylıkken yüzüstü bıraktığımızda dönmeye başlamıştı. Fakat bir süredir dönmeyi bıraktı. Bebeği böyle olan var mı? Bu bir sorun mu bilemedim. Yoksa dönmeyi becerince bıraktı mı sadece 😓
2cocuk_1anne_ lilys valla canım dönmeyi öğrenince yerinde durmaz derler çocuk Oğlum 4 aylıkken döndü şuan 5 ay 9 günlük odanın nşe ucunda diğer ucuna yuvarlana yuvarlana gidiyor koyduğum yerde bulamıyom
Sdmgc lilys kendiniz oyun oynarken hatırlatın, 4 ay 25 günlük bebeğim 3 aydan beri dönüyor şu an bütün halıyı yuvarlanarak dolasıyor
Umutaras13 lilys benim oğlum da bi süre dönmedi uğraşsam da yapmadı sonra kendisi tekrar dönmeye başladı şuan emeklemeye çalışıyor 5 ay 23 günlük
menek16 lilys 3-3,5 aylıktı ilk kez döndüğünde kendimi tutamayıp abartı bi tepki vermiştim sevinç ve heyecandan sonra bi süre bırakmıştı dönmeyi doktorumuza söyledigimde tepkiden olabilir demişti sonra tekrar başladı içime içime verdim tepkilerimi :))
lilys Sdmgc hatırlatmaya çalışıyorum aslında. Destekliyorum yandan tekrar dönsün diye, bazende kendi kendine dönecek gibi yapıyor ama sonra ilgisi kayıyor başka yere 🙍🏻♀️
ZeynepByln Benim oğlumda 3aylıkken dönmeye başladı şimdi 4aylık olduk ama sağa dönüyor sola dönmüyor. O tarafa dönmeyi denemiyor bile normal mi
Mucizelerherzaman lilys normal bir durum benim kızımda öyle olmuştu. Bir doktorun paylaşımında görmüştüm bebekler zaman zaman kazandığı yeniliği yapmayı bırakıyormuş yeni bir durumu kazanma aşamadındayken Ardalanma gibi birşey yazıyordu.