Deletedmon_65 Gittiğimden memnun değilim ayrıca Herşeye çok para alıyorlar özeller. Devlette Randevu çok geç veriyor napacamı şaşırdım.
Mdorukkk Deletedmon_65 Murat dilmener de Eyüp saygın var çocuk doktoru randevu hep boş oluyor Murat dilmenerde ve doktor çok çok iyi
hunilimomy Deletedmon_65 eğer devlet isterseniz marsa çocuk hastanesinde fatih cemal özdemir var daha önce özeldeydi ama oraya gecti tavsiye edebilirim eğer özel isterseniz de altinkoza hastanesinde cem keskin var onu da öneririm
Deletedmon_65 hunilimomy altınkoza muane ücreti ne kadar acaba? Çocuk doktoru diye belirtebilir misiniz rica etsem
Deletedmon_65 aliaras_2022 fiyatları çok uçuk oranın ya yoksa biliyorum çok güzel burda oturuyorum zaten
aliaras_2022 Deletedmon_65 670 tl oldu doğru biraz fazla ama devam doğduğundan beri götürüyorum bırakmak istemiyorum onun için
Ays0 Dr. Emine Kuset’ e gidiyoruz biz önceden Metro hastanesindeydi şuan Algomet’e geçmiş. Gereksiz yere sürekli kontrol vs diye çağırmadı. Telefonunu veriyor istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Yarın için randevu aldım ben güncel fiyatı 350 tl dediler
Deletedmon_65 Ays0 Algomedi biliyorum ya bende gereksiz yere gitmiyorum ama böyle başından salıyor gibi oluyorlar bu durum hoşuma gitmiyor. Öneriniz için teşekkür ederim.