Azra41 slkmsncemile Anne kız kombin sayfası vardı Instagram da ben ordan mevlütte almıştım ben tesettürlüyum ama açık annelerimiz içinde var 🥰
Uykusuzkoala slkmsncemile kendiniz kombin yapsaniz nasil olur ben bebegime beyaz romper aldim kendime de benzer kumastan beyaz elbise tamamdır 😄 lcw ya baktiniz mi pelin akil koleksiyonunda olmasi lazim
slkmsncemile Uykusuzkoala aşkım öyle içime sinmiyor, yoksa görümcem de ve bende bir elbise var desen aynı resmen, ona uygun arıyoruz fotoğraf çekilebilmek için ama onun dışında tamamen aynı olmak istiyorum hahahah
AsyaMYk slkmsncemile yani öyle bir site bilmiyorum ama kendiniz kombin yapabilirsiniz mesela renkleri uydurarak filan hoş olur
slkmsncemile biroglanannesii1 valla 0 ürün buldum beğendim dkdkdkdkdk, patpat türkiye de varmı ama, yani bayrama yetişir mi dkdldldm
biroglanannesii1 slkmsncemile Teslimat zamanları yazıyor kuzum pat pat Türkiye de var mı bilmşyorum ama oradan alışveriş yapanları biliyorum 😂😂 Beğendiysen sorun yok ama aklında olsun oradan da bakabilirsin
Mustafam-elifim slkmsncemile bende merakla bekliyorum benim kızımda 8 aylık hep oğlumla uyumlu giyinirdim şimdi kızımla giyinecem inşallah bulabilirsem