Busra123123 8,5 aylık kızım var. 10 gündür sürekli kabız sadece fitil ile yapabiliyor. Kayısı, zeytinyağı, duphalac hiçbiri işe yaramadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Yardım edin lütfen
ezgiiturkk Busra123123 aynı zamanlarda benimde bebeğim yaşadı 1 ay kadar sürdü duphalac işe yarıyordu bize ama bırakınca tekrar oluyordu. Meğerse sorun bence bendim. Çünkü çorbaları normalden daha katı yapıp veriyordum. Farkedince daha sıvı vermeye başladım düzeldi. Belki sizinde basittir çözümü . Geçmiş olsun
incitanem3 Kuru kayısı hurma kuru üzüm yulaf ezmesiyle birlikte pişirin püre yapıp verin içine biraz yoğurt hemen söktürüyor
Dlkuzn incitanem3 merhaba hurma dediğiniz ramazan hurması dimi yulaf derken de yulaf lapası mı benim oğlum da 8 aylık ve kabus fitil veya lavman olmadığı sürece kaka yapmıyor çok zorluyor kendini ilk anneligim sadece kayisi bu ise yaramadı
incitanem3 Mtzzeynep evet ince öğütülmüş verebilirsiniz ben sürekli veriyorum her kabız olduğunda bugün mesela ateşi vardı hiç yemek yemedi kayısı hurma kuru üzüm kaynatıp suyunu verdim püre haline getirip bir iki kaşık verdim şuan ikinmiyor rahatladı karnı