annesininbiriciki Fdme e devletten bide nerde oturuyirsz hangi tlfon numarsi verdiyseniz ona msj geliyor bize geldi sonra e devletten baktık çıkmamıştı maalesef hakkınızda hayırlısı
annesininbiriciki Fdme çıkmış mı çıkmamış mı değil sorunuz pardon teslimat ne zmn olur onu bilmiyorum söyle duyum almıştım ama 2 yıl içinde diye bu depremden önce haberlerde şimdi bilmiyorum
Elisa34 Fdme banada çıktı tokinin numarası var internetten bakıp araayabilirsiniz tuzladan veya Maltepe’den çıkabilir firma belli bi aşamaya geldikten sonra sizi sözleşmeye çağırırlar sms gelir ama siz ara ara bizi aramaya devam edin dediler
sarmaliklahana Fdme kuzenime tuzladan cıktı daha temeller atılmadı ne teslimatı 😆😄 Bende İstanbul başakşehir diğer grup cekılısonı beklıyorum inşallah cıkar. Ama benım tahminim 3 seneden önce teslimat olmaz 🤭 daha ilk kuralar bitecekteeeeee - temeller atılacak proje gelecekteeeeee - sonra kim 2+1 kim 3+1 kurası cekilecekki ödemeler ona göre yapılsın ohoooo 😟
S2022 Kardeşimide istnbldn çktı tuzladan, binanın %50 si bitince dağıtım yapılacakmş şuan herhngi bir para yatırılmsı istnmyormuş,muhtmln dairelern fiyatıda o zaman belli olacak ona göre ön ödeme istnck
S2022 Fdme yok hayır onlar işte binanın yüzde 50 si tamamlanınca çekilcek kurayla belli olacak fiyat feln o zmn çıkar zaten
S2022 Fdme anladım kaç bloktan oluşucak tabi onu bilemm ödmeler çıkınca,ondn snra mesaj gelir sanırım
sarmaliklahana Fdme ben İstanbul için demiştim. Diğer iller ile ilgili bir bilgim yok. İnşallah İstanbulda vizede cıkar da kısa sürede biter ya 😇🥳