Kuzeyinannsi Selamlar, doğumun üzerinden 4 bucuk ay geçti ve geçen hafta regli oldum 4 gün sürdü. Bugün cerazette aldım doktorum emziren annelerin bunu kullanabileceğini söyledi. Ama eczane çok kalabalıktı sormak istediklerimi soramadım alıp çıktım hemen. Şimdi kızlar bu ilaca hemen yarın başlayabilir miyim yoksa adet olmayı falan mı beklicem ve adet döneminde kullanılıyor mu yoksa ara mı veriliyor bilen yazarsa çok sevinirim ilk kez doğum kontrol hapı kullanacağım çünkü. Şimdiden teşekkür ederim😍
_kizimveannesi29 Kuzeyinannsi canım hiç ara vermeden kullanıyorsun bunu. Eğer adet olmadan kullanırsan 1 hafta ek koruma yapman gerek diye biliyorum
Yesim87 Kuzeyinannsi bana da bugün doktorum bu ilacı önerdi.Doğumdan beri düzensiz kanama yasiyorum tahlillerde rahimde bi sorun çıkmadı bu ilaç hem adeti düzenler hemde gebelikten korur dedi.Emzirdigim için bu ilacı önerdi ama açıkçası kullanma konusunda terettut yasıyorum adetin gelince hemen başla arada bırakmaya gerek yok dedi emziripte kullanan arkadaşlar var mı bende merak ediyorum
Kuzeyinannsi _kizimveannesi29 mesela hemen yarın başlayabilir miyim acaba? Yani adetliyken de kullanacağım dimi
_kizimveannesi29 Kuzeyinannsi evet hiç bırakılmıyor bu ilaç ben kullandım. Ama ben adetli iken basladim. Prospektüsünde yazar istersen oraya bir bak
Kuzeyinannsi Yesim87 bende emziriyorum özellikle sordum doktora önerebileceğiniz bir doğum kontrol hapı var mı diye bana bunu söyledi. Cerazette kullanabilirsin bir sorun olmaz dedi
Yesim87 Kuzeyinannsi sizde hiç bırakma dan devamlı mi kullanıyorsunuz bu tarz ilaçlar kullanmayı bırakınca adeti getiriyor diye biliyordum ama doktorum hiç birakmadan devam edeceksin deyince kafam karıştı
Kuzeyinannsi Yesim87 ya ben daha hiç kullanmadım bugün başlayacağım. Bi daha da 2. Çocuğu istediğimde bırakırım😬😂😂
saskinordekannesi Arkadaşlar ben kullanıyorum ne zaman başlarsanız başlayın başladıktan sonra bir hafta boyunca ek korunma gerekiyor, 6-7 günün sonunda korunmasız ilişkiye girip kullanamay hergün devam edin, bu hapta ara vermek asla yok