Merhabalar , öncelikle telaş yapmayın ve gerilmeyin. Sizin gibi ilk bu durumla karşılaştığımda kafayı yemiştim. Şimdi kızıyorum kendime boşu boşuna yıprattım kendimi.
Bizim yoğun egzemamız vardı ve çoklu besin alerjisi tanısı hem kan hemde cilt testiyle 4.ayda konuldu. Neye alerjisi olduğunu bulamadığımız dönemde buğday, süt ve süt ürünleri, yumurta diyeti yapmıştım. Tam anlamıyla kafayı yemiştim mısır ekmeği falan yiyordum sadece , hele kahvaltı ölüm gibi bir şey oluyordu. Sütünüzün kalitesi azalmasın diye bol bol yeşillik yemelisiniz, dereotu birebirdir. Marul birebirdir. Sütü artırır 🙏 baklagiller tüketmelisiniz , yeşil mercimek, nohut, bulgur, kuru fasülye. Gaz açısından yemeklerinize kimyon ekleyebilirsiniz. Sebze yemeklerine ağırlık vereceksiniz mecburen. Enginar tüketin, bezelye protein açısından çok zengindir. Ve altın kural bol bol su 🌸
Başka sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olayım😍
Benim bebeğim şimdi 10 aylık, 8 aydan sonra ben diyetimi açtım bir problem olmadı, şimdi de bebeğime yumurta deneyeceğiz hastanede. Umarım bu günlere bir an evvel kavuşur rahatlarsınız 🙏