Ecenur0 Kızlar merhaba eşimle oğlumun yanında tartışıyoruz 5 aylık oğlum korkuyorum bişey olur diye daha dikkatli oluyoruz şimdi insanın vicdanı rahat olmuyor
egeninanns Ecenur0 bişey oluyor zaten . Korkak ürkek içe kapalı mutsuz çocuklar oluyor .çocuklara hiç bir şeyi yansıtmamak en iyisi
starwomen Ecenur0 çocuğunuz için yapabileceğiniz tek şey onun yanında tartışmadan, bağırmadan konuşmak sizde korktuğunun farkındasınız zaten. Eşinizle konuşun, tartışmayın başka bir çözümü yok :)
Valtameriii Ecenur0 bizde doğduğundan beri tartışıyoruz hatta baya şiddetli kaç kere çocuğum ağladı ama eşime anlatamıyorum çocuğun yanında bağırma dedikçe daha çok yükseliyo sanki kendş çocuğu değilmiş gibi haklı olduğum içşn bende susmuyorum hala kavga ediyoruz ve vicdan azabı çekiyorum her zaman kavgasız günümüz geçmiyor ama 😔
Ecenur0 egeninanns şu ara kayınvalide probleminden çıktı tartışma yoksa cok tartışan biri değiliz ama yansıtmamaya daha dikkat edicez
Valtameriii Ecenur0 ah keşke sunabilmek bende hiç geri çekilmem o da herşeyimiz zıt bi de öyle olunca anlaşmak mümkün değil
Ecenur0 Valtameriii bende susamıyorum maalesef haklısınız ama artık çocuğum için suscam çünkü etkilenmesini istemiyorum